Uzin Utz Nederland, een dynamisch en internationaal bedrijf met spannende toekomstplannen. Meer dan 150 enthousiaste medewerkers leggen vanuit Haaksbergen de basis voor perfecte vloeren.

Over Uzin Utz

Uzin Utz Nederland is een dynamisch en internationaal bedrijf met spannende toekomstplannen. Innovatieve productiemethoden en meer dan 150 enthousiaste medewerkers leggen vanuit Haaksbergen de basis voor perfecte vloeren.

Uzin Utz Nederland is onderdeel van een beursgenoteerd familiebedrijf met de hoofdvestiging in het Duitse Ulm. Uzin Utz Nederland levert (en produceert) met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo, Codex en Pajarito alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Met ca. 170 collega’s vormt Uzin Utz Nederland vanuit Twente een belangrijk onderdeel van de internationale Group.

Helma Luijten
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Uzin Utz is

  • Uitstekende pensioenregeling
  • Werken in een mooi bedrijfspand
  • Op je verjaardag bloemen krijgen
  • Samen successen vieren
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Vaste 13e maand
  • Geweldige collega's
  • Gezonde dosis Twentse nuchterheid

Uzin Utz Nederland is een laagdrempelige, informele organisatie waar iedereen gemakkelijk met elkaar communiceert en waar de deuren open staan.

Bij Uzin Utz Nederland sta jij als medewerker centraal. Ondanks het feit dat wij onderdeel zijn van een internationale beursgenoteerde organisatie, hechten wij er waarde aan dat jij je als collega thuis voelt en dat je zoveel mogelijk collega’s kent. Daarom eten we elke dag samen in ons bedrijfsrestaurant waar je lekker, gezond en voordelig kunt lunchen.

Duurzaamheid is binnen de organisatie belangrijk. Het duurzame en moderne bedrijfspand is niet alleen een mooie blikvanger, maar staat symbool voor hoe Uzin Utz Nederland met duurzaamheid omgaat. Stap voor stap probeert Uzin Utz Nederland steeds duurzamer te werken. En.. als collega kun je hierin ook meedenken.

Elk kwartaal worden alle medewerkers geïnformeerd over alle ontwikkelingen en projecten binnen de organisatie. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s fit en vitaal blijven is er fruit op de werkplek en kan je gebruik maken van ons vitaliteitsprogramma en/of onze mogelijkheden om een fiets te leasen.

Ik ben Junior Productontwikkelaar voor het merk Arturo. Ik werk graag bij Uzin Utz Nederland omdat de werksfeer informeel is en er veel ruimte is voor zelfontwikkeling. Na het afronden van Chemie op het HBO kon ik meteen bij Uzin Utz Nederland aan de slag ook al had ik nul werk ervaring. Door middel van cursussen en interne begeleiding van ervaren ontwikkelaars kan ik nu zelfstandig bezig met ontwikkelingen van kunstharsvloeren en dit doe ik met veel plezier.
Sjoerd van der Blom | Junior Productontwikkelaar Arturo
Naast het interessante product (de Arturo gietvloer) en de mooie locatie is er bij Uzin Utz Nederland een prettige werksfeer, worden er leuke activiteiten en feesten georganiseerd en staat de deur altijd open voor nieuwe ideeën. De marketing afdeling is daarnaast een creatieve omgeving waarbij we serieus met elkaar kunnen sparren, maar waar ook zeker ruimte is voor een geintje.
Daphne de Vos | Marketing Specialist Arturo
Ik werk al bijna 10 jaar met veel plezier voor Uzin Utz Nederland als inkoper. Het is een fijne laagdrempelig organisatie, we werken hard maar hebben ook vele leuke sociale momenten samen. Zowel sportief als met een hapje en drankje. Hierdoor heerst er een zeer prettige collegiale werk sfeer, wat het werkplezier ten goede komt.
Gert-Jan Slotboom | Inkoper
In de inmiddels bijna 8 jaren dat ik werkzaam ben voor Uzin Utz Nederland heb ik het ervaren als werken in een gemoedelijk familiebedrijf terwijl je tegelijkertijd werkzaam bent voor een grote groeiende internationale onderneming met bijbehorende uitdagingen en persoonlijke groeimogelijkheden.
Rick Tijert | Coördinator Verkoop Binnendienst

Alle vacatures bij Uzin Utz

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact