Van Merksteijn International ziet in jou de ambitie om net zo groot te worden als zijzelf samen met gedreven en gezellige collega’s!

Over Van Merksteijn International

Van Merksteijn International is één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen in Europa. Aan de rand van Almelo in Overijssel is waar het allemaal gebeurd. Hier worden de bovengenoemde producten geproduceerd en getransporteerd naar alle uithoeken van Europa. Daarnaast worden op diezelfde plek ook alle bedrijven die onder de Van Merksteijn vlag opereren gecoördineerd en beheerd. Een veeleisende taak die (gezamenlijk) door zo’n 650 medewerkers dagelijks wordt gedragen.

Ellen Groothuis
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Van Merksteijn International is

  • Werken bij één van de grote spelers binnen de metaalindustrie die internationaal georiënteerd is
  • Werken met collega’s die net zo gedreven en gezellig zijn als jij bent
  • Voor een bedrijf werken die in jou ambitie ziet om net zo groot te worden als dat zij zijn.

Van Merksteijn bestaat dan al wel meer dan 75 jaar, de werksfeer blijft jong en dynamisch. Service en daadkracht zijn een paar woorden die het werken binnen Van Merksteijn omschrijven. Jij als medewerker binnen Van Merksteijn snapt het grote geheel en kan je verplaatsen in beide partijen; aanbieder en ontvanger. Daarnaast blijft Van Merksteijn een familiebedrijf dat zich ook kenmerkt in het feit dat jij altijd onderdeel bent van een spontane, gezellige club mensen die dingen voor elkaar over hebben.

Sinds 1995 ben ik werkzaam bij Van Merksteijn. Het bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid, maar wat altijd hetzelfde is gebleven is dat eigen initiatief gewaardeerd wordt. De betrokkenheid in alle lagen binnen het bedrijf is groot, de lijntjes zijn kort. Als werknemer krijg je alle kans jezelf verder te ontwikkelen in je eigen, of een ander vakgebied binnen het bedrijf. Dit alles maakt het dat ik trots ben voor dit bedrijf te mogen werken.
Mario Maatman
Ik werk sinds kort bij Van Merksteijn International. Toch voelt het alsof ik hier al veel langer werk. Dit komt door het warme contact met je collega’s en de prettige werksfeer. Mijn stem wordt gerespecteerd en er is altijd ruimte voor ideeën! Het feit dat je naast je taken ook zeggenschap hebt in andere projecten maakt dat je je erg gewaardeerd voelt. Het is misschien wel een groot bedrijf, maar dat betekend niet dat jij als werknemer wordt vergeten.
Isabel Egbers

Alle vacatures bij Van Merksteijn International

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact