Van Merksteijn International

 • Almelo, Overijssel
 • 650 medewerkers
 • Producent van wapeningsproducten, verzinkt draad en hekwerkpanelen

Van Merksteijn International is één van de grootste producenten van wapeningsproducten en hekwerkpanelen in Europa. Aan de rand van Almelo in Overijssel is waar het allemaal gebeurd. Hier worden de bovengenoemde producten geproduceerd en getransporteerd naar alle uithoeken van Europa. Daarnaast worden op diezelfde plek ook alle bedrijven die onder de Van Merksteijn vlag opereren gecoördineerd en beheerd. Een veeleisende taak die (gezamenlijk) door zo’n 650 medewerkers dagelijks wordt gedragen.

Van Merksteijn bestaat dan al wel meer dan 75 jaar, de werksfeer blijft jong en dynamisch. Service en daadkracht zijn een paar woorden die het werken binnen Van Merksteijn omschrijven. Jij als medewerker binnen Van Merksteijn snapt het grote geheel en kan je verplaatsen in beide partijen; aanbieder en ontvanger. Daarnaast blijft Van Merksteijn een familiebedrijf dat zich ook kenmerkt in het feit dat jij altijd onderdeel bent van een spontane, gezellige club mensen die dingen voor elkaar over hebben.Ellen Groothuis

Heb je een vraag over de organisatie of over 
een van de vacatures bij Van Merksteijn? Ik kan je er
alles 
over vertellen en kom graag met je in contact! 

Neem contact op

Werken bij Van Merksteijn International betekent:

 • Werken bij één van de grote spelers binnen de metaalindustrie die internationaal georiënteerd is
 • Werken met collega’s die net zo gedreven en gezellig zijn als jij bent
 • Voor een bedrijf werken die in jou ambitie ziet om net zo groot te worden als dat zij zijn.
Image

Mario Maatman

Sinds 1995 ben ik werkzaam bij Van Merksteijn. Het bedrijf is de laatste jaren hard gegroeid, maar wat altijd hetzelfde is gebleven is dat eigen initiatief gewaardeerd wordt. De betrokkenheid in alle lagen binnen het bedrijf is groot, de lijntjes zijn kort.

Als werknemer krijg alle kans jezelf verder te ontwikkelen in je eigen, of een ander vakgebied binnen het bedrijf. Dit alles maakt het dat ik trots ben voor dit bedrijf te mogen werken.


Isabel Egbers

Ik werk sinds kort bij Van Merksteijn International. Toch voelt het alsof ik hier al veel langer werk. Dit komt door het warme contact met je collega’s en de prettige werksfeer. Mijn stem wordt gerespecteerd en er is altijd ruimte voor ideeën! Het feit dat je naast je taken ook zeggenschap hebt in andere projecten maakt dat je je erg gewaardeerd voelt. Het is misschien wel een groot bedrijf, maar dat betekend niet dat jij als werknemer wordt vergeten.

Image

Actuele vacatures

   Zit er niets voor jou tussen? Wij worden graag verrast door jouw talent! Je kan altijd een open sollicitatie insturen.

   Open solliciteren