Een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. WEBO zoekt de grenzen op, om samen met jou de lat hoger te leggen.

Over WEBO

WEBO in Rijssen, een ambitieus familiebedrijf met het vizier op de toekomst. WEBO telt 160 medewerkers (Steigerloos® Bouwen & WEBO), gemotiveerd om samen doelen te bereiken en grenzen op te zoeken, om samen met jou de lat hoger te leggen.

Of het nou kozijnen, HSB-elementen, BIM-ontwerpen of gevelelementen zijn. WEBO realiseert bouwoplossingen op basis van hout, die waardevol zijn voor de leefomgeving. Ze zijn trendsettend en werken vol overgave aan bijzondere en uitdagende projecten, zoals het Gare Maritime in Brussel, Medisch Spectrum Twente in Enschede en het Stadhuiskwartier in Deventer. Ze zijn trots op haar professionele en de informele cultuur waarbij ze de lijnen kort houden en iedereen de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen.

Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij WEBO is

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Vitaliteitsregeling
  • Actieve personeelsvereniging
  • Uitstekende pensioenregeling
  • 32 vakantiedagen (bij 40-urige werkweek)

Volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën en natuurlijk een breed scala aan opleidingen om jezelf te ontwikkelen. Want het ontwikkelen van medewerkers is een continu proces waar WEBO als organisatie veel waarde aan hecht. Zo leggen ze de focus op de persoonlijke ontwikkelbehoefte van medewerkers. Zoals iedereen bij WEBO eigenlijk een beetje uitvinder is, zo wil ook al het personeel actief bijdragen aan een betere leefomgeving. Het geeft HR de kans om ontwikkeling op individueel niveau bij te sturen. Zodanig dat iedere medewerker met haar eigen persoonlijke verbeteringen ook direct bijdraagt aan de duurzaamheid van de organisatie en de impact die zij gezamenlijk hebben op de leefomgeving.

Waar WEBO ook in uitblinkt is de vitaliteitsregeling en een actieve personeelsvereniging. Dat zie je ook terug in de gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel. Maar ook in het WEBO-bedrijventeam, waarmee ze jaarlijks om een podiumplek strijden tijdens de Rijsserbergloop. WEBO, een omgeving met vrolijke collega’s, waar geen dag voorbij gaat zonder gelachen te hebben.

Hi! Ik ben Nadien Bosscha en ik ben werkzaam als werkvoorbereider voor kozijnen en HSB-elementen. Ik maak dus deel uit van de werkvoorbereiding. Hier starten we met tekenwerk, en maken we alles klaar voor de productie. Dagelijks heb ik natuurlijk veel contact met klanten en toeleveranciers, waardoor je zo nu en dan voor gave uitdagingen staat. Ik vind het fantastisch om de detaillering en verdere uitwerkingen te maken die passen in het bouwkundig model, en dat allemaal volgens het WEBO modulaire systeem. Dan is het top om te zien dat er een mooi product uit de fabriek rolt die én past binnen dit modulaire systeem én aansluit in het bouwkundige/constructieve kader! Een geslaagde werkdag? Dat kan zijn als ik een project kan afronden door de productie aan te sturen. Maar ook om na een dag thuis werken (i.v.m. corona) weer gezellig bij collega’s te hebben gezeten bij WEBO (op afstand uiteraard 😉). En niet te vergeten: elke dag werken aan gave diverse projecten
Nadien Bosscha | Werkvoorbereider - BIM Modelleur
Hallo, ik ben Bart en ik ben programmeur bij WEBO. Ik werk op de afdeling proces en houd mij bezig met het programmeren van de machines in de fabriek, het functioneel beheer van onze Kozijnsoftware en het werken aan diverse verbeterprojecten. Een zeer diverse functie waarbij ik werk op de scheidslijn van IT, Kozijntechniek en processen. De titel ‘programmeur’ dekt dus eigenlijk niet de volledige lading. Een gemiddelde werkdag bestaat voor mij niet. Doordat de functie zo divers is, is geen dag hetzelfde. Het ene moment sta ik in de fabriek aan een machine te programmeren, het andere moment zit ik in een meeting te sparren over de volgende procesverbetering en weer even later hang ik met een softwarebedrijf aan de telefoon om een aanpassing in één van onze programma’s af te stemmen. Mijn werkdag is geslaagd als ik aan het eind van de dag WEBO weer een stukje beter heb gemaakt. Het goed werken van WEBO als organisatie zorgt immers voor tevreden klanten en dáár doe ik het voor!
Bart ten Thije | Functioneel Beheerder Datasystemen
Hoi, ik ben Robert-Jan Pluimers en, werkzaam bij WEBO als junior teamleider van de afmontage afdeling. Hiernaast volg ik bij Saxion de deeltijdstudie Technische Bedrijfskunde. Elke ochtend begin ik met de orders die aan het eind van de dag verstuurd moeten worden, wat moet er nog mee gebeuren, zijn ze aan het eind van de dag allemaal klaar? De rest van de dag ben ik druk met het oplossen van alle zaken die het proces kunnen vertragen. Ook ben ik erg druk met het waarborgen van de kwaliteit van de kozijnen. Het mooie aan mijn werk is dat ik aan het begin van de dag nooit weet wat ik tegen ga komen. De ene dag loopt alles op rolletjes, en de volgende dag komen er van allerlei uitdagingen tegelijk naar boven. Aan het eind van de dag loop ik met een tevreden gevoel de fabriek uit, als ik weet dat alle kozijnen in een goede staat zijn verstuurd in de richting van de klanten.
Robert-Jan Pluimers | Junior Teamleider

Alle vacatures bij WEBO

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact