Wat Westfalen zo succesvol maakt? De ondernemersvrijheid van de medewerkers!

Over Westfalen Gassen

Diepvriespizza, airco’s, de vulling van autobanden; dit zijn drie voorbeelden van producten waarin de expertise van Westfalen terug is te vinden. De organisatie produceert en levert honderden industriële gassen, levensmiddelengassen, koudemiddelen, gasmengels en meer. Ze dragen dagelijks bij aan de kwaliteit en veiligheid van producten in de wereld om ons heen.

Achter de oplossingen van Westfalen schuilt meer dan 90 jaar ervaring met industriële gassen. In 1923 begon Westfalen in Duitsland als een familiebedrijf en groeide snel uit tot een succesvolle regionale speler. Het is nog steeds een familiebedrijf, maar telt inmiddels meer dan 1400 medewerkers die actief zijn in 23 Europese landen. De ingenieurs, technici, analisten en medewerkers in de binnen- en buitendienst ontwikkelen met hun kennis, kunde en perfectie exact de juiste, innovatieve oplossingen.

Kom jij met jouw expertise het team versterken?

 

 

Ellen Groothuis
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Westfalen Gassen is

  • Werken in een team met een vooruitziende blik en collega’s die altijd alert zijn op nieuwe ontwikkelingen
  • Met plezier en enthousiasme werken in een omgeving met ruimte voor nieuwe initiatieven
  • Een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Bij Westfalen staan drie kernbegrippen centraal die de bedrijfscultuur goed omschrijven: 
alertheidvitaliteit en betrokkenheid. Allereerst zijn medewerkers van Westfalen voortdurend alert op nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en verwachten ook van jou dat je altijd vooruit denkt. Daarnaast staat vitaliteit centraal: medewerkers van Westfalen doen hun werk met plezier en enthousiasme en dit doen ze in een omgeving met ruimte voor nieuwe initiatieven. De impuls daarvan zorgt voor energie én teamspirit. Ook kom je in een erg betrokken team terecht. Niet alleen streven ze altijd naar een duurzame relatie met hun klanten, maar ook heb je een hecht team om je heen dat altijd voor je klaar staat.

Wat Westfalen zo succesvol heeft gemaakt?
De ondernemersvrijheid van de medewerkers! En in de ervaring, rijke historie, kennis, kunde en passie voor ondernemen ligt ook de toekomst van de organisatie.

Heb jij een vooruitziende blik, ben jij goed in het herkennen van kansen en ben jij niet bang om af en toe een risico te nemen? Dan pas jij goed in het team!

 

 

Werken bij Westfalen Gassen Nederland geeft een heerlijk gevoel. Je hebt hier fijne collega’s en de werkzaamheden zijn uitdagend!
Ruben van Gurchom
Door de collegialiteit, de samenwerking met fijne collega’s en de werksfeer ga ik (al 11 jaar) elke dag met veel plezier bij Westfalen aan het werk!
Ursula Barendregt

Alle vacatures bij Westfalen Gassen

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact