Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en door te leren.

Over Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens waardevol is en recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Ze helpen met name ouderen om de kwaliteit van leven te behouden of te verbeteren.
Dit doen ze vanuit 17 locaties waar mensen kunnen wonen en gebruik kunnen maken van zorg en services. Daarnaast bieden we zorg en services aan thuiswonende cliënten. De Zorggroep werkt landelijk gespreid met haar zwaartepunt in Noordoost-Nederland. Er werken circa 2350 medewerkers. Daarnaast zijn ruim 1900 vrijwilligers actief binnen de organisatie.

Deel je leven

Deel je leven is het antwoord van Zorggroep Sint Maarten om te kunnen werken vanuit het hart. Mensen willen bijdragen aan het welzijn en geluk van een ander en hebben een ander veel te bieden. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Juist in tijden waarin het leven voor velen individueel en eenzaam is, kiezen zij bewust om ons leven aan elkaar te verbinden.

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen?

Ellen Groothuis
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.

Werken bij Zorggroep Sint Maarten is

  • Zijn: Elk leven doet ertoe; We mogen zijn wie we zijn; We zijn er voor elkaar
  • Vitaal: We zetten graag een ‘stapje extra’ als we zien dat dat nodig is.
  • Dorps: Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend.
  • Ontplooiend: We kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.

Ruimte voor talent en ontplooiing!

De medewerkers van Zorggroep Sint Maarten worden continu uitgedaagd om hun eigen talenten in te zetten. Bij Zorggroep Sint Maarten ben je dan ook van harte welkom om je talenten en kwaliteiten te delen en verder te ontwikkelen. Met uitgebreide mogelijkheden op het gebied van trainingen en opleidingen helpen ze je persoonlijk te groeien.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en door te leren. Ze proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil jij ook graag alle ruimte krijgen om je passie en talenten te delen met een ander?

Alle vacatures bij Zorggroep Sint Maarten

Sorry, momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact