Recruitment

Kies je wie je werkelijk wilt, of neem je genoegen met wie er op je pad komt?

Talent is schaars en laat zich niet eenvoudig vinden en benaderen. De juiste kandidaat vinden en verleiden is een specialistisch vak geworden en is constant in ontwikkeling.  

Wij weten als geen ander wat hierbij komt kijken en ondersteunen je daar graag bij met specialistische HR Business Partners op het gebied van onder andere Staf & Management, Techniek, IT en Executive Search.

Zo heb jij altijd de meest recente en specialistische kennis van recruitment, HR en de arbeidsmarkt in huis. Zodat jullie organisatie succesvol en aantrekkelijk is en blijft op de arbeidsmarkt voor zowel actief werkzoekenden als de latente doelgroep.  

Heb jij één of meerdere vacature(s), maar heeft jouw organisatie te weinig tijd om het kwalitatief juiste personeel te werven? Door het outsourcen van jullie recruitmentactiviteiten krijg jij bij ons direct toegang tot de juiste mensen op het moment dat hier binnen jouw bedrijf vraag naar is.

Wij gaan altijd voor de lange termijn relatie, maar kunnen ook voor één opdracht ingezet worden. Recruitment kan bij Eqib op basis van RPO of een vaste Fee. Als we een samenwerkingsovereenkomst aangaan geeft dit een bedrijf ook financiele voordelen. Je hebt dan je eigen Recruiters ter beschikking op een ‘as needed’ basis: alleen wanneer jij ze daadwerkelijk nodig hebt en je krijgt je eigen ‘werken bij’ pagina op eqib.nl, zodat wij jullie organisatie nog beter kunnen profileren. En heb je geen vacatures om in te vullen? Dan heb je ook geen kosten.

Soms is er tijdelijk behoefte aan extra expertise, capaciteit of beide. Dan kan het inhuren van een interim professional of detachering de oplossing zijn en flinke waarde toevoegen aan jouw organisatie of project. Wij begrijpen dat je graag een snelle invulling ziet, maar ook dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd moet blijven in jouw organisatie.

Heeft jouw organisatie veel openstaande vacatures, dan loont het zich om één of meerdere Recruiter(s) ‘in huis’ te nemen, die (samen met de HR-afdeling) het werving en selectieproces en vraagstukken rondom in-, door- en uitstroom oppakt.
In tijd van schaarste op de arbeidsmarkt is het belangrijk om te laten zien wie je als organisatie bent, waarom je er bent en wat het betekent om voor jouw organisatie te werken om zo de juiste mensen aan te trekken én te behouden.
 

Daarom kijken wij verder dan het recruitment vraagstuk. Wat zorgt ervoor dat de juiste medewerkers jou gaan vinden en dat je ze ook kan blijven binden aan je organisatie? Hoe kun jij je eigen employer branding & Recruitmentactiviteiten zo verbeteren dat je kwalitatief betere werknemers kan vinden én binden! Meer weten over Employer Branding? Wij vertellen je er hier graag meer over.

Ben jij voor jouw onderneming op zoek naar de leiders van de toekomst? Zoek je kandidaten in het topsegment voor management of bestuur, landelijk of internationaal, publiek of privaat, voor een tijdelijk, interim of vast dienstverband? Door middel van executive search verbinden wij kandidaten en bedrijven in het topsegment. Hierbij begrijpen we dat vaak om strategische key posities gaat in de organisatie, daarom zetten wij hierbij altijd een uitgebreid assessment, geheel op maat gemaakt in.

Volledig ontzorgd

Wij nemen al het wervingswerk uit handen, van het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten, het uitzetten van de vacature tot het spreken en selecteren van de best passende kandidaat/kandidaten. Wij werven uit naam van jouw organisatie en bouwen hiermee direct aan jouw werkgeversmerk.Wij luisteren naar wat jij nodig hebt, kijken naar cultuur en werkomgeving, profileren jouw organisatie en vinden mensen die écht bij jullie en jullie organisatie ambities passen.

Ellen Groothuis
Heb je een vraag over recruitment? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.
Blijf op de hoogte wat er in en rondom Eqib gebeurt.
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact