Vind talent dat bij je past met recruitment van Eqib!

Neem jij genoegen met wie er op je pad komt? Of kies jij wie je werkelijk wilt? Wij helpen jouw organisatie aan het talent dat écht bij jullie en jullie organisatie ambities past. Kies voor recruitment van Eqib.

Waarom recruitment van Eqib?

Talent is schaars en laat zich niet eenvoudig vinden en benaderen. De juiste kandidaat vinden en verleiden is een specialistisch vak en is constant in ontwikkeling. Wij adviseren en ondersteunen werkgevers organisatie breed door de inzet van experts in Recruitment.  

Specialistische recruitment teams

Data & doelgroeponderzoek

Uniek en transparant investeringsmodel

Actieve online profilering van jouw vacature en organisatie

Inzet TMA en assessments

6 maanden garantie

Heb jij een vraag over Recruitment?

Neem contact op met Helma

De beste aansluiting op jouw behoefte

Met onze specialistische recruitment teams in IT, Techniek, Staf, Management en Executive luisteren wij naar wat jij nodig hebt en kijken naar cultuur en werkomgeving. Met een maximale aantrekkingskracht in de arbeidsmarkt door actieve online performance en bereik met ons netwerk, vinden wij het talent dat écht bij jou en jouw organisatie ambities past.

"Recruitment met een heldere werkwijze"

1. Inventarisatie wervingsprofiel

2. Data en doelgroeponderzoek

3. Opstellen wervingsprofiel

4. Marketingcampagne vacature

5. Voorselectie & intakegesprekken

6. Voorstellen selectie

7. Gesprekken bij klant

8. TMA of assessment

9. Aanstellingsgesprek

10. Evaluatie

Recruitment diensten

Heb jij één of meerdere vacature(s) en zoek je recruitment expertise om het juiste talent aan te trekken? Met onze doelgerichte aandacht op jouw behoefte, zorgen we dat je krijgt wie je echt nodig hebt en je geen genoegen hoeft te nemen met wie er op je pad komt. Je kunt rekenen op resultaat.


Recruitment kan op basis van RPO (Recruitment Process Outsourcing) of een vaste Fee.

Soms is er tijdelijk behoefte aan extra expertise, capaciteit of beide. Dan kan het inhuren van een interim professional of detachering de oplossing zijn en flinke waarde toevoegen aan jouw organisatie of een (tijdelijk) project. Ontdek meer over onze interim opdrachten.

Een ideale oplossing wanneer je voor langere termijn meer expertise over werving en selectie en instroom in huis wilt hebben.

Ben jij voor jouw onderneming op zoek naar de leiders van de toekomst? Zoek je kandidaten in het topsegment voor management of bestuur, landelijk of internationaal, publiek of privaat, voor een tijdelijk, interim of vast dienstverband? Door middel van executive search verbinden wij kandidaten en bedrijven in het topsegment. Hierbij begrijpen we dat vaak om strategische key posities gaat in de organisatie, daarom zetten wij hierbij altijd een uitgebreid assessment, geheel op maat in.

In tijd van schaarste op de arbeidsmarkt is het belangrijk om te laten zien wie je als organisatie bent, waarom je er bent en wat het betekent om voor jouw organisatie te werken om zo de juiste mensen aan te trekken én te behouden.

Wat zorgt ervoor dat de juiste medewerkers jou gaan vinden en dat je ze ook kan blijven binden aan je organisatie? Kortom, hoe kun jij je eigen employer branding & Recruitmentactiviteiten zo verbeteren dat je kwalitatief betere werknemers kan vinden én binden! Meer weten over Employer Branding? Wij vertellen je er
hier graag meer over.
Recruitment foto

Trots op onze opdrachtgevers

Facts & figures

225+

ingevulde vacatures in 2021

50

gesproken kandidaten per week

Door jullie inlevingsvermogen en interesse in de klant & kandidaat, zijn jullie instaat om tot het juiste resultaat te komen!

— Philip van Vliet

IT Manager bij Vrieling adviesgroep

recruitment-review

Neem het juiste talent aan en bespaar tijd en geld

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Recruitment oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact