Recruitment

Vind talent dat bij je past met recruitment van Eqib!

Een nieuwe collega vinden met talenten die écht bij jullie organisatie past en die jouw organisatie verder helpt in het realiseren van de doelen en ambities.

Waarom recruitment van Eqib | The Human Factor?

De juiste persoon op de juiste plek is één van de belangrijkste voorwaarden om als organisatie succesvol te zijn. Wij zijn de expert in het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Dat aantrekken, is een vak apart. Ons vak. Vanuit onze jarenlange expertise in recruitment adviseren, ondersteunen en helpen wij je graag verder op dit terrein. 

Gespecialiseerde recruiters

Inzet van data & doelgroeponderzoek

Transparant investeringsmodel

Actieve online profilering van jouw vacature en organisatie

Video voor extra exposure en visualiseren organisatie-identiteit

Inzet TMA en assessments

De Human Factor maakt het verschil

Heb jij een vraag over Recruitment?

Onze recruiters vertellen je graag meer.

Maatwerk: écht de beste aanpak voor jouw behoefte

Vanuit onze verschillende Recruitment specialismen, ons netwerk en een branche onafhankelijke aanpak, weten wij dé persoon te vinden die écht past bij jullie organisatie. Afhankelijk van jullie behoefte, de aard en omvang van je Recruitment vraag, zijn volledig of gedeeltelijk de wervingsactiviteiten naar ons te outsourcen. Iedere organisatie en wervingsvraag is uniek, onze aanpak en manier van samenwerken is altijd maatwerk. Door onze en jullie krachten te bundelen, komen we samen tot succes.

"Recruitment met een heldere werkwijze"

1. Inventarisatie wervingsprofiel

2. Data en doelgroeponderzoek

3. Opstellen wervingsprofiel

4. Marketingcampagne vacature

5. Voorselectie & intakegesprekken

6. Voorstellen selectie

7. Gesprekken bij klant

8. TMA of assessment

9. Aanstellingsgesprek

10. Evaluatie

Recruitment diensten

Heb jij één of meerdere vacature(s) en zoek je recruitment expertise om het juiste talent aan te trekken? Met onze doelgerichte aandacht op jouw behoefte, zorgen we dat je krijgt wie je echt nodig hebt en je geen genoegen hoeft te nemen met wie er op je pad komt. Je kunt rekenen op resultaat.

Is er sprake van een grotere opdracht? Dan kan er ook een projectteam gevormd worden door meerdere recruitmentspecialisten met één aanspreekpunt voor de klant. 

Soms is er tijdelijk behoefte aan extra expertise, capaciteit of beide. Dan kan het inhuren van een interim professional of detachering de oplossing zijn en flinke waarde toevoegen aan jouw organisatie of een (tijdelijk) project. Eqib | Interim is specifiek gericht op tijdelijke en flexibele inzet van professionals. Meer weten? Klik dan hier.

Incompany hulp gericht op coördinatie, advies, inrichting en/of verbetering van de recruitmentprocessen. Meer weten over de mogelijkheden? Klik dan hier. 

Krijg met de verschillende assessments, talentscans en capaciteitentesten inzicht in talenten, drijfveren, persoonlijkheid en ontwikkelpotentieel van potentiële medewerkers.

Lees hier meer over de Assessments die wij aanbieden. 

Ben jij voor jouw onderneming op zoek naar de leiders van de toekomst? Zoek je kandidaten in het topsegment voor management of bestuur, landelijk of internationaal, publiek of privaat, voor een tijdelijk, interim of vast dienstverband? Door middel van executive search verbinden wij kandidaten en bedrijven in het topsegment. Hierbij begrijpen we dat vaak om strategische key posities gaat in de organisatie, daarom zetten wij hierbij altijd een uitgebreid assessment, geheel op maat in.

In tijd van schaarste op de arbeidsmarkt is het belangrijk om te laten zien wie je als organisatie bent, waarom je er bent en wat het betekent om voor jouw organisatie te werken om zo de juiste mensen aan te trekken én te behouden.

Wat zorgt ervoor dat de juiste medewerkers jou gaan vinden en dat je ze ook kan blijven binden aan je organisatie? Kortom, hoe kun jij je eigen employer branding en recruitmentactiviteiten zo verbeteren dat je kwalitatief betere werknemers kan vinden én binden! Meer weten over Employer Branding? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op!

Trots op onze opdrachtgevers

Facts & figures

150+

ingevulde vacatures in 2023

35

gesproken kandidaten per week

Door jullie inlevingsvermogen en interesse in de klant & kandidaat, zijn jullie instaat om tot het juiste resultaat te komen!

— Philip van Vliet

IT Manager bij Vrieling adviesgroep

Neem het juiste talent aan en bespaar tijd en geld

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Recruitment oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact