Recruitment

Incompany Recruitment

Eqib recruitment specialisten die tijdelijk jouw organisatie in company helpen met Recruitment. 

Recruitment is mensenwerk

Incompany recruitment gaat verder dan het traditionele werven en selecteren. Met incompany recruitment ondersteunen wij jouw organisatie met oplossingen die volledig zijn afgestemd op de unieke behoeften die spelen binnen jouw organisatie. 

Met incompany recruitment zijn we dichtbij, namelijk “in company”, waardoor we onderdeel zijn van de werkomgeving en cultuur. Door zo dicht op het vuur te zitten kunnen we nog beter duurzame en succesvolle verbindingen tussen mens en organisatie maken. Of het nu gaat om tijdelijke recruitmentcapaciteit, gespecialiseerde kennis, projectmatige ondersteuning, naadloze overbrugging bij personeelswisselingen, of het optimaliseren van wervingsstrategieën of wervingsprocessen, onze ervaren recruitment specialisten staan voor je klaar.

Mogelijkheden incompany recruitment

Bij incompany recruitment draait alles om de specifieke doelen en behoeften van jouw organisatie. We bieden veelzijdige mogelijkheden die kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden.

Geen incompany traject is hetzelfde, want het is gericht op jouw organisatie. Het onderscheid dat daarin wel te maken is, is incompany recruitment inzet op:

Tijdelijk capaciteitsprobleem? Op operationeel niveau kunnen onze incompany recruiters ondersteunen bij huidige wervingsbehoeften en capaciteitsvraagstukken. Dit omvat bijvoorbeeld het invullen van specifieke functies, tijdelijke versterking van het bestaande recruitmentteam en inspelen op personeelstekorten.

Hoe zit jullie wervingsaanpak in elkaar? Kan dit slimmer door in te zetten op het opbouwen van  talentpools, het identificeren competentiebehoeften, ontwerpen of coördineren van een effectiever wervingsproces, arbeidsmarktcommunicatie en vergoten van naamsbekendheid? Hierbij streven we een gestroomlijnde en consistente wervingsaanpak na, in samenwerking met jullie.

Op strategisch niveau ligt de focus op het ondersteunen van de langetermijnvisie van jouw organisatie. Dit omvat strategische personeelsplanning, leiderschapsontwikkeling, aantrekkelijk & onderscheidend werkgeverschap en het identificeren van toekomstige kerncompetenties die nodig zijn om jullie bedrijfsdoelen te bereiken. 

Een belangrijke basis in het opbouwen van een krachtige, veerkrachtige en toekomstbestendige organisatie. We bouwen samen aan strategieën die talenten verbinden met jullie bedrijfscultuur & doelen om duurzame relaties tussen werknemers en werkgever te creëren.

Betere afstemming door nabijheid,
Korte lijnen met interne stakeholders,
Duurzaam samenwerken

Carecruit_DSC1716-1

Resultaten

Wij hebben voor meerdere opdrachtgevers inmiddels incompany recruitment trajecten mogen verzorgen. Deze samenwerkingen hebben geleid tot veelvuldige nieuwe collega’s voor deze organisaties, aanzienlijke verbeteringen in wervingsprocessen, meer synergie tussen Recruitment en HR en verbetering van algehele bedrijfsprestaties.

Ongeacht de sector of het bedrijfstype, we zorgen ervoor dat incompany recruitment afgestemd is op jullie behoefte met duidelijke wederzijdse verwachtingen. We spelen niet alleen in op het heden, maar bouwen ook samen aan de basis voor een succesvolle toekomst.

Lees hier wat een recruiter doet!

Trots op onze opdrachtgevers

Incompany Recruitment....
Ik wil er graag meer over weten!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Incompany Recruitment oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze HR & Organisatieontwikkelings oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact