Interim HR

Zorg voor continuïteit in HR Processen.

Tijdelijke HR ondersteuning

Hoe zorg je voor continuïteit van HR processen tijdens een wervingsperiode, verzuim of andere onverwachte omstandigheden? Of heb je voor verdere professionalisering van HR specifieke kennis nodig die niet dagelijks aanwezig is in jouw organisatie?

Interim HR is de oplossing!

Flexibiliteit, Expertise & Continuiteit

Vanuit ons eigen team of vanuit ons uitgebreide netwerk van zelfstandige HR professionals & ZZP’ers weten wij snel de juiste persoon te vinden voor jullie vraagstuk. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, specifieke expertise of andere HR vraagstukken, wij gaan graag met jullie in gesprek om tot de juiste samenwerking te komen. Dit kan al vanaf een paar uur per week, voor zowel langdurige als kortdurige opdrachten. Onze HR Professionals denken graag met je mee op zowel strategisch, tactisch of operationeel niveau. 

 

Wanneer zet je Interim HR in?

Puck Website

Heb jij een vraag over Interim HR?

Puck vertelt je graag meer

Wij kennen alle interim professionals persoonlijk, daarom kunnen we precies inschatten wie de juiste persoon is voor jouw specifieke vraagstuk en organisatie.

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Organisatieontwikkelings oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Interim HR oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Interim & Incompany oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact