Wanneer zet je Strategische Personeelsplanning in?

Kan jouw organisatie ambities waarmaken met de huidige personeelssamenstelling?

Bij Strategische Personeelsplanning gaat het om het streven naar de juiste mens, op de juiste plaats, op het juiste moment. Dit klinkt makkelijk, maar hoe gaat dit in de praktijk?

Als organisatie heb je ambities voor de toekomst. Je stelt je doelen en probeert deze zo goed mogelijk tot uitvoering te brengen. Je personeel is hierin een belangrijke factor. De uitdaging is om de inzet van je personeel zodanig vorm te geven dat er zo optimaal mogelijk wordt samengewerkt aan het realiseren van de organisatie ambities. Hoe zet je nu je mensen in om je ambities waar te maken en sluit dit ook aan bij de ambities van je mensen?

Resultaat van een Strategische Personeelsplanning programma

Strategische personeelsplanning draagt direct bij aan het presteren van jouw organisatie.
Op basis van strategische personeelsplanning ontstaan concrete acties op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel om zo de juiste personeelssamenstelling vorm te geven in de organisatie. En daarmee doelen en ambities te realiseren.

Strategische Personeelsplanning stappenplan

Waarom Strategische Personeelsplanning van Eqib?

Michiel Brouwer
Een optimaal personeelsbestand is niet van vandaag op morgen gerealiseerd. Wil jij ervoor zorgen dat je de ambities van de organisatie kan waarmaken in samenwerking met een passende personeelssamenstelling?

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner