Mens & Organisatie

Leiderschap & Ontwikkeling

Organisaties en teams zijn altijd in ontwikkeling. Worden deze teams nog steeds op de juiste manier aangestuurd of kan dit beter?

 Zet teams en de individuele teamleden meer in hun kracht door beter leiderschap.

(Persoonlijk) leiderschap

Ontwikkel jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten! Ben jij de beste leider die je zou kunnen zijn? Wij helpen je graag met het bewust worden hoe jij als leidinggevende werkt, waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze nog beter kan inzetten!

8
4 5

Leren en ontwikkelen

Tijdens het incompany leiderschapstraject ga je aan de slag met ervaren leiderschapstrainers: je wordt geconfronteerd, uitgedaagd, gaat de discussie aan en krijgt inzicht in jezelf, de organisatie en je (toekomstige) team.

Elk trainingstraject van Eqib wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie en de actuele thema’s die bij jullie spelen. Samen kijken we naar jullie vraagstuk en creëren we een training die jullie organisatie en leidinggevenden verder gaat helpen.

(Team) coaching

Soms zijn er situaties waarin medewerkers of teams onvoldoende gebruik maken van hun potentieel, niet op hun plek zitten of vastlopen in het werk. Ook kan het zijn dat medewerkers zich verder willen ontplooien. Coachen van medewerkers is dan een snel en gericht middel om personeel en teams te ondersteunen. Coachingstraining van Eqib vindt altijd plaats in de context van het werk en geeft inzicht en antwoorden op loopbaanvragen in de brede zin van het woord, voor zowel individuen als teams.

Bij Eqib geloven we in de human factor. Ook in onze coachingstraining staat die aanpak voorop. We zien de mens als geheel: wie je bent en wat je meeneemt aan ervaringen uit het verleden maken wie je nu bent. Maar we zijn ook toekomstgericht en nemen jouw wensen en verlangens voor de (nabije) toekomst mee in onze coaching. Het (weer) kunnen nemen van eigen regie en het versterken van medewerkers en teams staat daarbij voorop

21

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Leiderschap & Ontwikkelingsoplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact