Mens & Organisatie

Strategische Organisatieontwikkeling

Vertaal organisatie ambities, doelen en strategie naar de juiste personeelsmix en de optimale inrichting van je organisatie.

Mensen zijn het goud in de organisatie. Daarom zouden mensen ook centraal moeten staan bij het inrichten en organiseren van de organisatie! In elke fase van een bedrijf de best passende organisatie. Daar gaan we voor, daarin adviseren wij jou maar we helpen je hem ook neer te zetten.

Meedenken op management en strategisch niveau. Samen maken we jouw organisatie future-proof!

Missie, visie, strategie en organisatieidentiteit

Weet je als bedrijf tussen alle dagelijkse werkzaamheden door nog waar je het voor doet? Wat is je missie en visie? En volg je een strategie die in het verlengde ligt van deze missie en visie? Je missie en visie spelen een cruciale rol bij het bepalen van de koers van je organisatie, wat je wilt bereiken en hoe je je organisatie in de toekomst ziet.

Organisatieadvies omtrent missie, visie en strategie is altijd een maatwerk traject dat vraagt om een intensieve goede relatie tussen de consultant, het bedrijf en de medewerkers. Elk bedrijf is uniek, dus elk traject is dat ook! De Human Factor denkt met jou mee!

10
13

Employer Branding

Zorg dat goede medewerkers jou vinden en weet ze vervolgens ook te binden! Dat is Employer Branding. Jouw medewerkers zijn de sleutel tot het succes van jouw onderneming. Maar wat als je de goede medewerkers niet kan vinden? Of als je ze wel kan vinden, maar het niet lukt om ze aan je te binden? Dan komt Employer Branding om de hoek kijken. Laat zien wie je bent, waarom je er bent en wat het betekent om voor jouw organisatie te werken om zo de juiste mensen aan te trekken én te behouden.

Employer Branding is geen doel op zich, maar een middel om het juiste talent aan te trekken en te behouden om jouw bedrijfsdoelen te behalen. Hoe kan jij je eigen Employer Branding en recruitmentactiviteiten zo verbeteren dat je kwalitatief betere werknemers kan aantrekken én binden? Daar kunnen wij je bij helpen.

Strategische personeelsplanning

Kan jouw organisatie ambities waarmaken met de huidige personeelssamenstelling? Bij strategische personeelsplanning gaat het om het streven naar de juiste mens, op de juiste plaats, op het juiste moment. Dit klinkt makkelijk, maar hoe gaat dit in de praktijk?

Als organisatie heb je ambities voor de toekomst. Je stelt je doelen en probeert deze zo goed mogelijk tot uitvoering te brengen. Je personeel is hierin een belangrijke factor. De uitdaging is om de inzet van je personeel zodanig vorm te geven dat er zo optimaal mogelijk wordt samengewerkt aan het realiseren van de organisatie ambities. Hoe zet je nu je mensen in om je ambities waar te maken en sluit dit ook aan bij de ambities van je mensen? Daar helpen wij je graag bij.

15

Eqib heeft echt een maatpak voor ons gemaakt. Niet alleen meten en een pak leveren, maar een maatpak dat ook tijdens het proces nog verder mocht meegroeien.

— Carla Kerkdijk

Manager Werk en Leren, Carintreggeland

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Strategische Organisatieontwikkeling oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact