Van veranderen naar ontwikkelen

De kosten reizen de pan uit, de bevolking vergrijst, zorgstructuren worden complexer en de wereld individualistischer. Deze ontwikkelingen zijn ook van invloed op zorginstellingen. 
Zorg op afstand is tegenwoordig een hot item en daarnaast wordt het inzichtelijk maken van prestaties steeds belangrijker. Oftewel de zorg is continu in beweging, hoe beweeg jij mee?

Gastsprekers Hans Belde en Jeroen van den Broecke verzorgden daarom op 14 februari 2017 de interactieve masterclass ‘Van Veranderen Naar Ontwikkelen’ exclusief voor Zorgmanagers & ICT-Managers in de zorg. 

Hans Belde werkt 25 jaar in de ICT in de financiële dienstverlening, de overheid en nu ruim een jaar in de zorg. Een creatieve veranderaar die vanuit de eisen van het primaire proces en de klant richting geeft aan ICT. 

Jeroen van den Broecke is via Adequaatment al vele jaren actief als (interim) Procesmanager en Organisatieadviseur binnen de zorg. 

Naast de bekende thema’s werd tijdens de Masterclass ook heel bewust stilgestaan bij de rol die de afdeling ICT speelt op het gebied van de nieuwe ontwikkelingen. Aan de hand van hun praktijkervaringen werd er inzicht gegeven, handvatten uitgereikt, maar vooral ook de dialoog aangaan. 

Gastsprekers

  • Hans Belde
  • Jeroen van den Broecke

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact