Human Capital

Ben jij op zoek naar meer expertise, meer capaciteit of naar beide? Wij weten als geen ander wat hierbij komt kijken. Wij adviseren organisaties bij het doorvoeren van de strategie naar Human Capital. Wij luisteren naar wat jij nodig hebt, kijken naar cultuur en werkomgeving, profileren jouw organisatie en vinden de mensen die écht bij jullie passen.

 

Recruitment Outsourcing (RPO)

Heb jij één of meerdere vacature(s) of verwacht je een vacaturepiek? Maar heeft jouw organisatie te weinig tijd om het kwalitatief juiste personeel te werven? Door het outsourcen van jullie recruitmentactiviteiten krijg jij bij ons direct toegang tot de juiste mensen op het moment dat hier binnen jouw bedrijf vraag naar is.
Een kostenbesparende wervingscontructie waarvoor je een langetermijnrelatie aangaat met onze Recruiters. Specialisten in het vak waarin jij mensen zoekt.

RPO kan voor één opdracht zijn, maar het is ook mogelijk om een samenwerkingsovereenkomst met ons af te sluiten. Financieel biedt dit voordelen. Je hebt dan je eigen Recruiters ter beschikking op een ‘as needed’ basis: alleen wanneer jij ze daadwerkelijk nodig hebt. Je krijgt je eigen ‘werkenbij’ pagina,
zodat wij jullie organisatie nog beter kunnen profileren.
En heb je geen vacatures om in te vullen? Dan heb je ook geen kosten.

Persoonlijk gesprek
Eqib is Full Service HR Business Partner. Dit betekent dat wij alles op HR gebied in huis hebben, van Recruitment, Development tot aan de inzet van HR professionals op jullie locatie. Waar ben je naar op zoek en wat heeft jouw organisatie echt nodig? Wij gaan graag persoonlijk met jou in gesprek. 

Maak een afspraak

Werving & Selectie

Wij werven mensen op MBO+, HBO en WO-niveau in de breedte van een organisatie. Van starters tot zeer ervaren professionals. Voor permanente posities, maar ook op interim- of detacheringsbasis. Precies wanneer jij het nodig hebt.

 

Onze vakgebieden


Onze Recruiters zijn specialisten in het vakgebied waarin jij nieuwe mensen zoekt.

Interim & Projects

Of er binnen jouw bedrijf een vraag is naar expertise, capaciteit of beide, wij zorgen voor de juiste invulling van jouw vraagstuk. Het inhuren van een geschikte interim professional kan een flinke waarde toevoegen aan jouw organisatie of project. Wij begrijpen dat je graag een snelle invulling ziet, maar ook dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd moet blijven in jouw organisatie.

 

Detachering

Heb jij tijdelijk behoefte aan bedreven specialisten? Dan kan detachering de oplossing zijn. Het is een uitkomst bij ziekte en verlof of tijdelijke uitbreiding om een flink stuk capaciteit en kennis in te huren. Kwalitatief goede medewerkers die snel inzetbaar zijn, precies voor de periode die nodig is. Tijdens de detacheringsperiode waarborgen wij door middel van evaluatiemomenten de door ons geleverde kwaliteit. En bevalt die samenwerking goed? Je zult niet de eerste werkgever zijn waarbij een door ons geworven detacheringskracht in loondienst treedt.

 

Volledig ontzorgd
Wij nemen al het wervingswerk uit handen: van het vormen van het profiel en het selecteren van de perfecte kandidaat met de juiste skills tot en met het contract. Wij zetten voor jou de deur wagenwijd open naar ervaren professionals, een enorme database aan kandidaten en een uitgebreid netwerk en bereik.

Neem contact op

Executive search

Ben jij voor jouw onderneming op zoek naar de leiders van de toekomst? Zoek je kandidaten binnen het management of bestuur, landelijk of internationaal, publiek of privaat, voor een tijdelijk, interim of vast dienstverband? Wij begrijpen dat het hier veelal om strategische key posities gaat in de organisatie. Door middel van executive search verbinden wij kandidaten en bedrijven in het topsegment. Even snel als zorgvuldig. Een uitgebreid assessment, geheel op maat gemaakt, maakt hierbij altijd onderdeel uit van de procedure.

 

Onze Human Capital professionals

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Onze Human Capital professionals gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op
 

ASSESSMENTS

Inzicht krijgen in talenten van jouw medewerkers?

Lees verder..

TRAINING & COACHING

Het maximale uit je organisatie halen?

Lees verder..

HR SERVICES

Slagkracht nodig op tactisch of strategisch niveau?

Lees verder..