Klantcase

Mueller

Mueller houdt zich bezig met koelen en warmtewisseling. Met name in de zuivelsector zijn zij een belangrijke speler; ze mogen zichzelf rekenen tot één van de grootste leveranciers van melkkoeltanks in Europa. Ook zijn ze actief in de biermarkt én produceren ze procestanks voor de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie.

Onze opdracht

Als bedrijf stond Mueller voor een mooie uitdaging tijdens de verhuizing in 2018 om 3 vestigingen naar 1 locatie te krijgen. Door deze verhuizing ontstonden een aantal vacatures en voor de invulling hiervan zochten zij een goede speler op het gebied van recruitment om hen te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten.

Het resultaat

Sinds 2018 hebben wij een exclusieve samenwerking met Eqib. Sindsdien hebben zij vele mooie vacatures voor ons ingevuld. Elke procedure wordt zeer nauwkeurig volgens dezelfde richtlijnen afgewerkt en uitgevoerd. Eqib neemt alle facetten rondom het recruitmentproces uit handen en dit werkt voor ons als organisatie heel erg fijn.

Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
"Pieter Bas van Vliet is ons vaste Accountmanager, maar als HR-teamlead heb ik ook zeer fijne gesprekken mogen voeren met andere collega’s die werkzaam zijn binnen Eqib. Allemaal deskundige HR-professionals met hun eigen expertise."
Nienke Boerkool - Teamlead HR Mueller
Nienke Boerkool
Teamlead HR

Net als Mueller succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact