Klantcase

Coachtraject

Na een langdurige afwezigheid vanwege persoonlijke omstandigheden, merkte Saskia dat ze moeite had om terug te keren naar haar vorige functie. Door haar werkgever is Saskia doorverwezen naar Eqib in de hoop meer inzicht te krijgen in haar talenten en mogelijkheden.

Onze opdracht

Na 30 jaar in min of meer dezelfde rollen te hebben gewerkt, vond Saskia de gedachte aan een carrièreswitch best lastig. Maar samen met loopbaancoach Nanda, heeft ze haar belangrijkste drijfveren en talenten onderzocht.

Het resultaat

“Tot mijn verrassing ontdekten we dat waar ik dacht goed in te zijn niet perse iets is waar ik blij van word en energie van krijg. Nanda heeft onder andere gebruik gemaakt van de Talent Motivatie Analyse (TMA) om mijn sterke kanten te identificeren en praktisch te vertalen naar mogelijke functies. Het hele proces was boeiend en leerzaam, met Nanda’s betrokken begeleiding als een waardevolle ondersteuning. Ze heeft me weer geholpen vertrouwen te krijgen in mezelf en de toekomst.”

Nanda Geurts
Nanda Geurts
Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
"Door Nanda's ervaring en kennis heeft ze me op een andere manier naar mezelf leren kijken terwijl ik dacht mezelf al goed te kennen."
Saskia Schipper
Saskia Schipper

Net als Saskia Schipper succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact