Inspivents

Share, inspire & connect! Laat je inspireren en leer tijdens onze inspirerende HR events, Online Meet-Ups en Webinars.

Omdat wij geloven in de kracht van kennisdeling, inspiratie en verbinding, organiseren wij  inspiratie-events, of zoals wij ze zelf noemen Inspivents en kleinschaligere interactieve (online) Meet-ups.  

Thema’s van deze events zijn actuele HR onderwerpen. Een expert of ervaringsdeskundige op dit vlak vertelt er meer over uit zijn of haar ervaring en daarnaast gaan we ook interactief met elkaar in gesprek. Leren en delen van ervaringen: share, inspire & connect!
Met als doel HR gerelateerde professionals met elkaar te verbinden, kennis over deze onderwerpen te vergroten, ervaringen te delen en gewoon op een leuke manier over het mooie HR vak te praten met vakgenoten!

Door de recent doorgevoerde corona maatregelen kunnen er helaas nog geen fysieke Inspivents plaatsvinden. Wij gaan de geplande Inspivents verplaatsen naar een nieuw moment in 2022. Voor volgend jaar staan er in ieder geval de volgende Inspivents op onze agenda:

  • Talent zoeken? Talent vinden!

Binnen de huidige arbeidsmarkt is het vinden van het juiste talent steeds moeilijker. De ‘war for talent’ is nog altijd gaande. Herken jij het? Talent is vaak dichterbij dan je denkt. Namelijk binnen je eigen organisatie! 

Gebruik maken van talent binnen de organisatie blijkt in de praktijk vaak nog lastig. Als bedrijf moet je erachter zien te komen wat je werknemers motiveert, maar ook wat ze zelf willen. En door mensen ontwikkelmogelijkheden te bieden, houd je je mensen ook makkelijker binnen.  

Hoe? Dat vertellen wij je tijdens dit Inspivent! 

Zet in op groei en ontwikkeling van jouw organisatie!

 

  • Employee Alignment

Wil jij ook een keer een Meet-up of een Inspivent bijwonen? Houd de agenda in de gaten en meld je aan!

Geen evenementen gevonden!

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact