Inspivents

Share, inspire & connect! Laat je inspireren en leer tijdens onze inspirerende HR events, Online Meet-Ups en Webinars.

Omdat wij geloven in de kracht van kennisdeling, inspiratie en verbinding, organiseren wij  inspiratie-events, of zoals wij ze zelf noemen Inspivents. 

Thema’s van deze events zijn actuele HR onderwerpen. Een expert of ervaringsdeskundige op dit vlak vertelt er meer over uit zijn of haar ervaring en daarnaast gaan we ook interactief met elkaar in gesprek. Leren en delen van ervaringen: share, inspire & connect!
Met als doel HR gerelateerde professionals met elkaar te verbinden, kennis over deze onderwerpen te vergroten, ervaringen te delen en gewoon op een leuke manier over het mooie HR vak te praten met vakgenoten!

Inspivents mogen en kunnnen weer op de manier waarop wij dat fijn vinden en we ook weten dat ze door jullie gewaardeerd worden: fysiek en met interactie! Voor dit jaar staan de volgende events op onze agenda: 

  • Talent Management

Binnen de huidige arbeidsmarkt is het vinden van het juiste talent steeds moeilijker. De ‘war for talent’ is nog altijd gaande. Herken jij het? Talent is vaak dichterbij dan je denkt. Namelijk binnen je eigen organisatie! Gebruik maken van talent binnen de organisatie blijkt in de praktijk vaak nog lastig. Als bedrijf moet je erachter zien te komen wat je werknemers motiveert, maar ook wat ze zelf willen. En door mensen ontwikkelmogelijkheden te bieden, houd je je mensen ook makkelijker binnen.  

Hoe? Dat vertellen wij je tijdens dit Inspivent! 

Zet in op groei en ontwikkeling van jouw organisatie!

  • Opening Zwolle special event: Employee Alignment & goed Leiderschap
Vorig jaar is onze derde vestiging in Zwolle geopend en daar hebben we nog een feestje van tegoed! Daarom willen we dit goed gaan vieren met een kennis & inspiratie event waarbij we kijken naar Employee Alignment & Goed Leiderschap. 

Wil jij ook een keer een Inspivent bijwonen? Houd de agenda in de gaten en meld je aan! Of mail ons alvast via marketing@eqib.nl en dan houden we je persoonlijk op de hoogte!

Geen evenementen gevonden!

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact