Brancheonafhankelijke
HR Business Partner

Wij geloven in de kracht van diversiteit en flexibiliteit, waardoor wij als Eqib | The Human Factor uitblinken als waardevolle gesprekspartner voor diverse doelgroepen.

Expertise op maat

Onze ruime professionele ervaring stelt ons in staat om uiterst doeltreffend te opereren in verschillende branches. Wij begrijpen dat elke sector zijn eigen dynamiek heeft. Aanzienlijke successen hebben wij geboekt in specifieke branches zoals:

Brancheherkenning zonder grenzen

Of jullie organisatie nu opereert in een van deze genoemde branches of een andere sector, onze brancheonafhankelijke aanpak stelt ons in staat om te excelleren waar expertise en objectiviteit van cruciaal belang zijn. Bij Eqib | The Human Factor kijken we verder dan conventies en bieden we een onbevooroordeelde kijk op zaken, mensen en situaties. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar waardecreatie, het benutten van kansen en het vermijden van beperkingen.

Benieuwd naar onze expertise?

Als jullie HR Business Partner, ben je verzekerd van resultaatgerichte oplossingen die jullie organisatie naar nieuwe hoogten tilt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Marion avatar

Ik vertel je graag over onze ervaringen in verschillende branches.

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de dienstverlening van Eqib | The Human Factor. Vul hieronder je naam, bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Interim HR oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact