Mens & Organisatie

HR & Organisatieontwikkeling

Meedenken en adviseren om jouw organisatie nóg beter te laten lopen!

Hoe helpt Eqib jouw organisatie groeien?

Mensen zijn het goud in de organisatie. Daarom zouden mensen ook centraal moeten staan bij het inrichten en organiseren van de organisatie! In elke fase van een bedrijf de best passende organisatie. Daar gaan we voor, daarin adviseren wij jou maar we helpen je hem ook neer te zetten.

Hierbij is HR de schakel tussen mens en organisatie, ook bij verandering en ontwikkeling. Wij helpen met HR advies, interim consultancy en procesbegeleiding. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan belangrijke thema’s als onboarding, personeelsplanning, Employer Branding, management consulting en het behoud van personeel.

Maatwerk

HR en organisatieadvies is altijd een maatwerk traject dat vraagt om een intensieve goede relatie met het bedrijf en de medewerkers. Elk bedrijf is uniek, dus is elk traject ook uniek! De Human Factor denkt met jou mee!

Mediant_DSC1337
HR & Organisatieontwikkeling

Door jullie inlevingsvermogen en interesse in de klant en kandidaat, zijn jullie in staat om tot het juiste resultaat te komen!

— Philip van Vliet

IT Manager bij Vrieling adviesgroep

Trots op onze opdrachtgevers

Doelgerichte HR ondersteuning die jouw organisatie naar de toekomst helpt.

Lees meer →

Weet op welke talenten jij kan bouwen als werkgever! Krijg met onze verschillende ontwikkel- en selectie assessments inzicht in talenten, drijfveren en persoonlijke capaciteiten.

Lees meer →

Vertaal organisatie ambities, doelen en strategie naar de juiste personeelsmix en de optimale inrichting van je organisatie.

Lees meer →

Organisaties en teams zijn altijd in ontwikkeling. Worden deze teams nog steeds op de juiste manier aangestuurd of kan dit beter?

Lees meer →

Productief en gezond werken. Dat is waar duurzame inzetbaarheid en vitaliteit om draaien. Met duurzame inzetbaarheid investeer je in je werknemers.

Lees meer →

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

Michiel CTA

Heb jij een vraag over HR & Organisatieontwikkeling?

Michiel vertelt je graag meer

Meer weten over onze HR en organisatieontwikkelingsdiensten?

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze HR & Organisatieontwikkelings oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact