Mens & Organisatie

Talentmanagement

Weet op welke talenten jij kan bouwen als werkgever! Krijg met onze verschillende ontwikkel- en selectieassessments inzicht in talenten, drijfveren en persoonlijke capaciteiten.

Mensen presteren het best wanneer ze hun talenten volledig kunnen inzetten en ze energie krijgen van het werk wat ze doen! Op basis van inzicht in jouw medewerkers kun je het beste uit jouw medewerkers halen en de juiste medewerkers op de juiste plek zetten binnen jouw organisatie.

Assessments

Assessments geven jou inzicht in de talenten van jouw (potentiële) medewerkers. Dit kan binnen een werving- en selectieproces door middel van een selectieassessment, maar ook als een werknemer al even aan het werk is door middel van een ontwikkelassessment.

Een selectieassessment geeft inzicht in de capaciteit/talenten van nieuwe medewerkers. Om als organisatie voorop te blijven lopen in de markt, ben je altijd op zoek naar het juiste talent voor jouw organisatie. Daarbij wil je zekerheid over de match tussen het functieprofiel en de kandidaat. Een geschiktheidsassessment biedt daarin onafhankelijk en objectief advies doordat je inzicht krijgt in de drijfveren, talenten en het ontwikkelpotentieel van kandidaten. Zo kun jij erop vertrouwen dat je nieuwe medewerker past in de functie en je organisatie en verlaag je de kans op een ‘mishire’.

Een ontwikkelassessment geeft inzicht in het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Vergroot de bewustwording van de medewerker ten aanzien van zijn/haar drijfveren, talenten en ontwikkelpotentieel door middel van een ontwikkelassessment. Een sterke basis van waaruit een medewerker aan de slag kan met zijn/haar eigen ontwikkeling en de organisatie hier optimaal in kan faciliteren. Op deze manier ben jij in staat het beste uit je medewerkers naar boven te halen. Dé basis voor de ontwikkeling van medewerkers en de organisatie als geheel.

Op het gebied van assessments werken wij samen met Buro Schuite. Bekijk voor meer informatie over Buro Schuite ook hun website.

17
19

Talent Motivatie Analyse (TMA)

De Talent Scan waar wij mee werken is de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Deze geeft op objectieve wijze inzicht in een persoon, met name ook dat wat je aan de buitenkant niet ziet. Het is een persoonlijkheidsanalyse gericht op drijfveren, talenten en competenties. 

Ook de ontwikkelbaarheid van de competenties en mogelijke valkuilen komen in beeld. De TMA wordt uitgevoerd door een gecertificeerde professional.

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Talent management oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact