Interim

Interim

Eqib | Interim: Kwalitatieve tijdelijke personeelsoplossingen, ontdek de kracht van interim professionals!

Ontdek de kracht van interim professionals

Eqib | Interim: of je nu een werkgever bent die snel een top interim-professional nodig heeft of een ervaren zzp’er die nieuwe uitdagingen zoekt, wij zijn er voor jou. We hebben vooral veel ervaring in het invullen van interim posities in HR, management, directie, IT, supply chain en financiën.

Onze HR expertise

Op het gebied van HR beschikken we over een topteam voor interim HR oplossingen op elk niveau. En we hebben een sterk netwerk van HR specialisten in Noord-Oost Nederland. Klik hier voor meer informatie over onze Interim HR oplossingen

Ontdek ons netwerk

Met een stevige aanwezigheid in Noord-Oost Nederland kun je snel toegang krijgen tot onze interim professionals, waar je organisatie ook zit. Ook op internationaal niveau als dat de wens is.

Snel beschikbare interimmers

In urgente situaties waarbij direct hulp nodig is kunnen onze ervaren interimmers snel worden ingezet. Snel, efficiënt en met jarenlange ervaring in verschillende sectoren. Wij weten wie wanneer beschikbaar is, over welke ervaring beschikt en past bij jullie organisatie.

Heb jij een vraag over interimoplossingen?

José Romero vertelt je graag meer.

Kwalitatieve, tijdelijke oplossingen

Voor werkgevers die op zoek zijn naar kwalitatieve tijdelijke oplossingen, biedt ons actieve netwerk de garantie van snelheid en gemak. Of je nou extra capaciteit, specifieke expertise of beide nodig hebt. Wij regelen het!

Ben je op zoek naar een interim recruiter? Waarom dan geen ‘echte’ Eqib recruiter tijdelijk in huis halen? Recruitment op locatie, intern bij jou maar met de backup en kracht van Eqib | The Human Factor: The best of two worlds! Meer weten over Interim Eqib Recruiters? Klik dan hier. 

 

Onze vakgebieden

HR

Inkoop & Logistiek

Management

Communicatie

Directie

Marketing

IT

Commercieel

Techniek

Zorg

Finance

Kwaliteit & Beleid

Onze werkwijze

Persoonlijk contact

Over jouw vraag

Korte profielschets

Van de opdracht en persona.

Actieve benadering van professionals

In onze talentpools en netwerk

Matchmaking: 2 goedpassende kandidaten

En jij kiest wie past.

Gefeliciteerd!

Jullie gaan samenwerken.

Versterk je organisatie
met interim expertise

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Inclusiviteit en diversiteit

Wij hechten waarde aan samenwerken en persoonlijke verbinding binnen een samenleving waar iedereen meedoet. Elke medewerker doet er voor ons toe net als elke persoon en elke organisatie waarmee wij samenwerken. Ongeacht geslacht, leeftijd, godsdienst, lichamelijke beperking, seksuele voorkeur of culturele achtergrond. Samen met en voor onze opdrachtgevers zetten wij ons graag in om het doel van een diverse en inclusieve samenleving dichter bij te brengen. 

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Interim Personeelsoplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze HR & Organisatieontwikkelings oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact