Welkom, wij zijn EqibOnze Human Factor
Eqib is jouw Full Service HR Business Partner. Dit betekent dat wij jou informeren, adviseren en begeleiden op het totale HR-spectrum. We zijn continu bezig de ambities van een organisatie te matchen met de inzet van personeel, want bedrijven én medewerkers zijn voortdurend in beweging. Dit vraagt telkens opnieuw om afstemming, om het onderzoeken of organisatie en werknemers nog bij elkaar passen en om te bepalen welke acties er moeten worden ondernomen op het gebied van de in-, door- en uitstroom van personeel.

Als externe partij en tegelijk als betrokken businesspartner denken wij hierin zo goed mogelijk met jou en je bedrijf mee. Dit komt je medewerkers aantoonbaar ten goede, waardoor je onderneming de kans krijgt te floreren. Om jou geheel te ontzorgen, ondersteunen wij je graag op strategisch niveau en adviseren wij je over de juiste inzet van je mensen. Natuurlijk maken wij hierbij een optimale vertaalslag naar de praktijk. Geholpen door concrete instrumenten die wij voor alle HR-thema’s kunnen aanbieden. Zo hebben wij altijd een oplossing om de ontwikkeling van je mensen en organisatie te stimuleren.

 

Hoe wij dat doen?
Als strategisch partner voor al je organisatievraagstukken zorgen wij voor beweging en verbinding van mensen en voor zichtbaar resultaat in je organisatie. Onze professionals zijn gedreven om concrete resultaten neer te zetten, met jou en voor jou. Zij hebben zich verbonden aan de waarden van Eqib, die binnen alle diensten centraal staan.

 

Onze kernwaarden

Ga over de pijlen om te ontdekken wat deze voor ons betekenen.

 

Wat kunnen wij voor je doen?
Bij alles wat we doen vragen we ons af hoe wij onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn met onze HR oplossingen:

Recruitment
Assessments
Training & Coaching
HR Services