“Maak het verschil met passie!”

Om als mens en organisatie het verschil te maken, inspireren wij elkaar om ons werk met passie te doen. Elke dag! Vernieuwende, praktische en haalbare ideeën, gevoed door onze eigen kennis en die van onze klanten, voeren wij door in ons bedrijf om ook echt dat verschil te (blijven) maken.

Eqib is niet zomaar een naam, daar is over nagedacht. Het staat voor Excellent Quality In Business. Dit is wie wij zijn en wat wij doen.  In ons werk geven wij invulling aan onze opdrachten door met aandacht, kwaliteit, vakkennis en passie grondig te werk te gaan. Onze aandacht voor u is optimaal. Wij luisteren, vertalen uw wensen naar concrete acties en leveren resultaat. Wij kennen onze opdrachtgevers. Vertrouwen van onze opdrachtgevers is ons uitgangspunt. Duurzame inzetbaarheid, mensen voor een langere termijn aan elkaar verbinden, daar zijn wij gewoon goed in.

Business partner | Al meer dan 12,5 jaar
Eqib is uw Business Partner in alles wat met organisaties en mensen te maken  heeft. Of het nu gaat om de ontwikkeling van mensen, het aantrekken van professionals of het afscheid nemen van medewerkers: ons team van specialisten kan precies aansluiten bij uw vraag.

Onze doelgroep functioneert op MBO+ | HBO en WO niveau. Van starters tot zeer ervaren professionals op top management niveau. Wij zetten ons over de gehele breedte van een organisatie in. Dat doen wij inmiddels al meer dan 12,5 jaar met succes. Hierdoor heeft onze opdrachtgever ook echt een partner aan ons. Wij kennen de organisatie, de cultuur, de ontwikkelingen die zich afspelen binnen die organisatie en de markt. Hierdoor kunnen wij echt waarde toevoegen als gesprekspartner.

De (ontwikkel-)professionals in ons team zijn mensen die beschikken over grondige kennis van de gebieden waarop zij zich begeven, aangevuld met jarenlange ervaring. Gericht op de performance van (uw) mensen en op leiderschap, kunnen wij u helpen het aanwezige talent maximaal te benutten, de betrokkenheid te vergroten en hierdoor verbeterde prestaties te realiseren. Door onze jarenlange samenwerking met opdrachtgevers hebben wij veel kennis van diverse branches en vakgebieden.

Kwaliteit
In alles wat wij doen gaan wij voor kwaliteit en vakkennis. Onze aandacht voor de mens is optimaal. Wij luisteren, nemen op en leveren u een excellente oplossing. De beste, aansluitend op uw vraag! Onze service monitoren wij constant om resultaten in kaart te brengen waardoor wij onze service kunnen blijven optimaliseren.

Wilt u ook het verschil maken? Neem dan contact op met ons.

Neem contact op met Eqib