Anders denken & doen in en rond de zorg

Het Nederlandse zorgstelsel is wereldwijd een aansprekend voorbeeld, maar staat voor pittige uitdagingen: hoe houden we het goed, betaalbaar en toegankelijk terwijl de vraag stijgt en het aantal beschikbare professionals daalt? Als we blijven doen wat we altijd deden, boeken we dezelfde resultaten. Daarvoor organiseren we op 4 juni een middag speciaal voor bestuurders, stakeholders en beslissers in en rond de zorg in Oost-Nederland (Twente, Deventer, Zwolle).
Anders denken & doen in en rond de zorg Het Nederlandse zorgstelsel is wereldwijd een aansprekend voorbeeld maar staat voor pittige uitdagingen: hoe houden we het goed, betaalbaar en toegankelijk terwijl de vraag stijgt en het aantal beschikbare professionals daalt? Als we blijven doen wat we altijd deden, boeken we dezelfde resultaten. Dus hoe kunnen we samen anders denken & doen: kansen zien in plaats van problemen en creatieve oplossingen bedenken?

Anders denken & doen in en rond de zorg

Ben jij een bestuurder, stakeholder of beslisser in de zorg of werk je veel met de zorg? Dan wil je deze middag zeker niet missen!

Anders denken & doen in en rond de zorg
Het Nederlandse zorgstelsel is wereldwijd een aansprekend voorbeeld, maar staat voor pittige uitdagingen: hoe houden we het goed, betaalbaar en toegankelijk terwijl de vraag stijgt en het aantal beschikbare professionals daalt? Als we blijven doen wat we altijd deden, boeken we dezelfde resultaten. Dus hoe kunnen we samen anders denken & doen: kansen zien in plaats van problemen en creatieve oplossingen bedenken?

Daarvoor organiseren wij (INN’Twente, INN’regio Zwolle, Labmicta en Eqib | The Human Factor) op dinsdag 4 juni van 13.00 uur tot 18.00 uur een interactieve middag speciaal voor bestuurders, stakeholders en beslissers in en rond de zorg in Oost-Nederland (Twente, Deventer, Zwolle) op een adembenemende locatie aan de voet van de Holterberg in Hellendoorn.

Het programma op hoofdlijnen
Onder leiding van een aansprekende dagvoorzitter gaan we deze middag in gesprek over vier centrale thema’s die op alle agenda’s staan, van organisaties in de zorg én daarbuiten:

🌐 Leefstijl en duurzame inzetbaarheid
🚀 Innovatie
📚 Onderwijs: leren & ontwikkelen
🤖 AI-toepassingen

Hoe kunnen we op deze onderwerpen anders denken & doen? En vanuit onze eigen organisatie bijdragen aan goede zorg voor ons allemaal, nu en later?

We maken de onderwerpen behapbaar en praktisch door vier tafelgesprekken te organiseren. Ieder gesprek wordt (be)geleid door een inspirerende voorzitter met een praktijkverhaal en visie op 1 van de genoemde onderwerpen. Je deelt met je tafelgenoten verfrissende ideeën, stelt kritische vragen en neemt waardevolle inzichten mee die direct toepasbaar zijn binnen jouw eigen organisatie.

De opbrengst van de vier tafels bespreken we plenair zodat je uiteindelijk op alle onderwerpen geïnspireerd wordt! Na afloop is er volop gelegenheid om te netwerken tijdens een sfeervolle borrel.

Een middag om niet te missen!

Meld je aan via de button rechts en vermeld daarbij je naam, e-mailadres en organisatienaam.
Heel graag tot dan!

Supported by

Event Anders denken en doen in en rond de zorg

Tags:

Datum

jun 04 2024

Tijd

13:00 - 18:00

Meer info

Meld je aan!

Locatie

De Uitkijk in Hellendoorn
Categorie
Meld je aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact