Techniek

HR en recruitment is mensenwerk en hierbij is de branche waar je als organisatie actief bent ook echt van invloed. 

Wij hebben specialistische teams met specifieke kennis over de techniek branche. Hierdoor kunnen onze specialisten echt meedenken in jullie business en hebben we al een uitgebreid netwerk waar jullie van kunnen profiteren.

De juiste persoon op de juiste plek is één van de belangrijkste voorwaarden om als organisatie succesvol te zijn. Wij zijn de expert in het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent.

Dit doen wij met specialistische kennis van de techniek branche en met een bewezen trackrecord in deze branche!

Dé HR Business Partner voor de Techniek branche

Maatwerk: écht de beste aanpak voor jouw behoefte

Vanuit onze verschillende HR specialismen en ons netwerk kunnen wij jullie organisatie helpen met alle HR processen. Zo weten wij de persoon te vinden die écht bij jullie organisatie past of helpen wij jullie organisatie verder te ontwikkelen en future proof te worden! Afhankelijk van jullie behoefte, de aard en omvang van je vraag, zijn volledig of gedeeltelijk de wervings- en/of HR activiteiten naar ons te outsourcen. Iedere organisatie en vraag is uniek, onze aanpak en manier van samenwerken is altijd maatwerk. Door onze en jullie krachten te bundelen, komen we samen tot succes.

Prettig, professioneel en ervaren. Men neemt de tijd ook voor vragen die niet direct bij een plaatsing van een werknemer horen.

— Ursula Barendregt

Westfalen Gassen

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de dienstverlening van Eqib | The Human Factor. Vul hieronder je naam, bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact