Mens & Organisatie

HR

Doelgerichte HR ondersteuning die jouw organisatie naar de toekomst helpt. 

HR is de schakel tussen mens en organisatie. De medewerkers bepalen immers het succes van de organisatie, ook bij verandering en ontwikkeling. Wij helpen met HR advies, interim consultancy en procesbegeleiding. Hierbij kun je denken aan belangrijke thema’s als onboarding, personeelsplanning, employer branding, management consulting en het behoud van personeel.

Onboarding

Een doeltreffende onboarding van nieuwe medewerkers is van onschatbare waarde voor elke organisatie. Het vormt niet alleen de eerste kennismaking met de bedrijfscultuur, maar legt ook de basis voor een succesvolle samenwerking. Een goed doordacht onboardingproces bevordert de integratie en betrokkenheid van nieuwe teamleden, draagt bij aan het behoud van talent én het versterken van het algehele bedrijfsklimaat. Het investeren in een positieve start betaalt zich uit in toegenomen productiviteit en een sterker, meer samenhangend team op de lange termijn. 

Eqib biedt een praktische onboardingstool die volledig op maat kan worden gemaakt passend bij jouw organisatie. Je hebt daarbij de flexibiliteit om de tool zelf te implementeren of te kiezen voor de deskundige ondersteuning van Eqib bij de uitvoering ervan.

Gesprekkencyclus


Eqib staat klaar om jouw organisatie te begeleiden bij op maat maken van de gesprekkencyclus (beoordelingsgesprek of functioneringsgesprek). De jaarlijkse gesprekken, gericht op de ontwikkeling en voortgang van medewerkers, is een tijdsintensieve inspanning. Wij bieden deskundig advies over de effectieve invulling hiervan, zodat jouw organisatie optimaal kan profiteren.

Functiehuis en beloningen

Een functiehuis vormt, samen met het salarishuis, het fundament van een solide HR organisatie. Wij bieden ondersteuning bij het vormgeven van functieprofielen en het bepalen van een passende waardering, waardoor zowel jij als je medewerkers heldere verwachtingen hebben en deze optimaal kunnen vervullen.

Outplacement

Bevind jij je als werkgever op dit moment in een reorganisatie of functioneert je werknemer niet in zijn/haar huidige positie? Of zit jij zelf niet meer op je plek bij je huidige werkgever of in je huidige baan? En ben je op zoek naar oplossingen? Dan kunnen wij je ondersteunen met outplacement, uiteraard gaan wij hierbij discreet te werk.

Wij benaderen outplacement liever positief, niet de focus op afscheid nemen, maar juist op de kans om vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te treden! Wij begeleiden deze trajecten daarom net iets anders dan anders. Wij werken samen met de werknemer en werkgever aan de kern(-vraag), gericht op de toekomst. Middels het traject brengen wij kernkwaliteiten, drijfveren en ambities in kaart. Door samen gesprekken te voeren en zelf aan de slag te gaan met de door ons gegeven praktische opdrachten, staan wij garant voor een effectieve en efficiënte terugkeer richting de arbeidsmarkt. Daarbij is de link naar onze recruitment diensten snel gelegd.

Eqib staat klaar om jouw organisatie te begeleiden bij op maat maken van de gesprekkencyclus (beoordelingsgesprek of functioneringsgesprek). De jaarlijkse gesprekken, gericht op de ontwikkeling en voortgang van medewerkers, is een tijdsintensieve inspanning. Wij bieden deskundig advies over de effectieve invulling hiervan, zodat jouw organisatie optimaal kan profiteren.

Interim HR

Hoe zorg je voor continuïteit van HR processen tijdens een wervingsperiode, verzuim of bij andere onverwachte omstandigheden? Of heb je voor verdere professionalisering van HR specifieke kennis nodig die niet dagelijks aanwezig is in jouw organisatie? Interim HR is de oplossing!

Vanuit ons eigen team of vanuit ons uitgebreide netwerk van zelfstandige HR professionals en zzp’ers weten wij snel de juiste persoon te vinden voor jullie vraagstuk. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, specifieke expertise of andere HR vraagstukken, wij gaan graag met je in gesprek om tot de juiste samenwerking te komen. Dit kan al vanaf een paar uur per week, voor zowel langdurige als kortdurende opdrachten. Onze HR professionals denken graag met je mee op zowel strategisch, tactisch en/of operationeel niveau.

Heldere adviezen, wat maakt dat we als organisatie de juiste keuzes kunnen maken.

— Carla Kerkdijk

Manager Werk en Leren bij Carintreggeland

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze HR oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact