Mens & Organisatie

Duurzame Inzetbaarheid

Productief en gezond werken. Dat is waar duurzame inzetbaarheid en vitaliteit om draaien.

Vitale en gelukkige werknemers staan garant voor een succesvolle organisatie. Logisch ook, want iemand die fijn in zijn/haar vel zit, is vele malen productiever, gemotiveerder, energieker en innovatiever. Met duurzame inzetbaarheid investeer je in je werknemers.

Mensen werken steeds langer door waardoor de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Aan organisaties de uitdaging om medewerkers fysiek en mentaal fit te houden. Want met, onder andere, de vergrijzing van het personeelsbestand en de krapte op de arbeidsmarkt, is dit aan de orde van de dag. Bovendien verzuimen gelukkige en vitale medewerkers minder, verbeteren ze de werksfeer en trekken ze betere klanten en nieuwe werknemers aan. Geluk is dus niet alleen relevant voor de werknemer, maar zeker ook voor de werkgever.

Verzuim

Effectieve ondersteuning bij zieke werknemers is cruciaal. Onze HR professionals staan klaar om een krachtig verzuimbeleid op te zetten. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Daarnaast begeleiden wij jouw medewerkers op een doeltreffende manier, met als doel een snelle en volledige terugkeer naar gezondheid en werk. Uiteindelijk is er niets belangrijker dan het welzijn van jouw medewerkers.

20
9

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersonen spelen een cruciale rol binnen organisaties. Ze bieden een luisterend oor en ondersteuning aan medewerkers die te maken hebben met integriteitsschendingen of ongewenst gedrag. Door tijdig in te grijpen, helpt de vertrouwenspersoon om escalatie te voorkomen en draagt zo bij aan een veilig werkklimaat. Binnen dit vakgebied wordt onderscheid gemaakt tussen interne- en externe vertrouwenspersonen. Wij helpen werkgevers bij het afwegen van de voor- en nadelen, zodat zij weloverwogen kunnen beslissen.

Overwegen jullie een externe vertrouwenspersoon? Eqib biedt professionele ondersteuning op dit gebied.

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Duurzame Inzetbaarheid oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en e-mailadres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact