Interim

Detachering

Detacheren met Eqib: snel, flexibel en kwalitatief.

Wanneer kies je voor detachering?

Elke organisatie heeft unieke behoeften. Met onze detacheringsoplossingen kunnen we goed en flexibel aansluiten op specifieke situaties.

Projectmatige uitdagingen

Voor tijdelijke projecten of specifieke uitdagingen die vragen om gespecialiseerde kennis. Onze professionals op MBO+, HBO en WO niveau zijn dan de sleutel tot succes.

Piekmomenten opvangen

Bij werkpieken biedt detachering flexibiliteit zonder langdurige verbintenis. Snel de juiste kracht vinden zonder gedoe. Ideaal voor tijdelijke behoeften of onvoorspelbare werklast. Bevalt de samenwerking meer dan goed? Dan is het ook mogelijk de medewerker zelf in dienst te nemen.

Tijdelijke vervanging en aanvulling

Detachering is een uitstekende oplossing voor tijdelijke vervanging van medewerkers, extra capaciteit bij zwangerschapsverlof, ziektevervanging, of het versterken van teams voor specifieke projecten.

Hans vierkant 300x300 1

Heb jij een vraag over detacheringsoplossingen?

Hans Ruiterkamp vertelt je graag meer.

Waarom detacheren via Eqib?

Snelheid en kwaliteit

Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij snelle, kwalitatieve oplossingen. Wij begrijpen de kunst van het matchen en weten precies welke professional bij welke opdracht past. Als je ons kent weet je dat je op ons kunt bouwen.

Talentpools en netwerk

Onze actuele talentpools bevatten ervaren professionals in diverse vakgebieden. Wij onderhouden ons uitgebreide netwerk zorgvuldig, waardoor werkgevers lokale, kwalitatieve oplossingen krijgen en kandidaten boeiende opdrachten dicht bij huis.

“Kies Eqib Interim voor detacheren”

Jouw partner voor snelle, flexibele en kwalitatieve tijdelijke oplossingen.

Een greep uit onze opdrachtgevers:

500x350 6

Inclusiviteit en diversiteit

Wij hechten waarde aan samenwerken en persoonlijke verbinding binnen een samenleving waar iedereen meedoet. Elke medewerker doet er voor ons toe net als elke persoon en elke organisatie waarmee wij samenwerken. Ongeacht geslacht, leeftijd, godsdienst, lichamelijke beperking, seksuele voorkeur of culturele achtergrond. Samen met en voor onze opdrachtgevers zetten wij ons graag in om het doel van een diverse en inclusieve samenleving dichter bij te brengen. 

Laten we kennis maken!

Interim Certi

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Detacheringsoplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze Recruitment oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze HR & Organisatieontwikkelings oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact