Klantcase

Kim, dé Personal Assistent voor Nyenborgh Group

‘Ik ben op zoek naar jou!’ ‘Waarom heb jij mij niet gebeld voor deze te gekke functie die inmiddels via LinkedIn online staat?’ Dat was de openingszin van Helma Luijten, tevens oud collega van mij, van ons telefoongesprek, waarop ik hard moest lachen. Helma heeft mij overtuigd om een gesprek aan te gaan, omdat ik destijds zoekende was en niet op mijn plek zat bij mijn laatste werkgever.

 

 

KIm van Eijsden Eqib vacature Nyenborgh Group

Onze opdracht

De Nyenborgh Group bestaat uit een zestal deskundige en betrouwbare organisaties op het gebied van verzekeren voor particulieren, bedrijven en de publieke sector.

Voor de directeur mocht Eqib op zoek naar een Personal Assistant met een vooruitziende blik en een hoge mate van zelfstandigheid. Een PA die op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied hem van A tot Z optimaal kan ondersteunen. Iemand die kan mee- en vooruitdenken, sterk in de schoenen staat en van aanpakken weet.

Het resultaat

Het eerste gesprek met de directeur/eigenaar was meteen krachtig en goed, waarbij ik zelf het belangrijkste speerpunt vond of er een zakelijke klik aanwezig was. Dit bleek al snel te kloppen en was ook geheel wederzijds. Er volgde een tweede gesprek waarin een tweetal casussen voorbereid dienden te worden. Ten tijde van dit gesprek werd dit goed en vakkundig besproken en turnde het gesprek al snel weer om in het bespreken van toekomstplannen. Het derde gesprek was informeel met de mede aandeelhouder en de partner van de directeur/eigenaar.

Kortom: wederom een krachtig en goed gesprek waarnaar ik al snel een bericht van Helma heb ontvangen dat de keuze op mij was gevallen. Enorm blij, trots en dankbaar.

Helma Luijten
Helma Luijten
Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
'Ik dank god nog altijd op mijn blote knieën dat Helma destijds dat ‘ene telefoontje’ waagde, want een matchmaker op zakelijk gebied is ze zeer zeker’

Net als Kim van Eijsden succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact