Klantcase

Saskia S. Tegenbosch

Interim HR opdracht

Saskia Tegenbosch

Onze opdracht

Op enig moment, zo eind oktober 2019, werd ik gebeld door Marion Teesink. Zij introduceerde zichzelf en vertelde mij dat ze me gevonden had op LinkedIn, mij ook een bericht via LinkedIn had verstuurd, maar geen reactie van me had ontvangen. Het is goed dat er toen veel minder sprake was van beeldbellen! Schaamrood op de kaken …. Marion vroeg of ik beschikbaar was vanaf half januari 2020 voor een interim opdracht als bedrijfsjurist bij Livio (ouderenzorg) in Enschede. Op mijn vraag of ze nog meer kandidaten ging voorstellen, liet ze me weten dat ze alleen mij wilde voorstellen. “Ik weet wat ze nodig hebben en dat ben jij!” Ik was echt onder de indruk: zo’n relatie met je opdrachtgever dat je precies weet wat zij nodig hebben. Hoe geweldig! En het klopte bovendien.

Livio zocht een allround bedrijfsjurist die alle juridische zaken van Livio behandelt als tijdelijke vervanger van de vaste juriste die met zwangerschapsverlof zou gaan. Gezien mijn CV was dat een prima match. Ik ben breed inzetbaar, heb mijn specialismen en kan makkelijk schakelen. Bovendien ben ik goed thuis in de zorg en dat was nu precies wat Marion zocht voor Livio.

Het resultaat

Ik heb het volledige zwangerschap- en bevallingsverlof gewerkt (m.u.v. een weekje vakantie pal voor de Corona-uitbraak) en gemerkt dat ik voor Livio echt wel toegevoegde waarde had. Die inschatting van Marion was correct. Eqib kent de werkgever en wéét gewoon de goede match te maken omdat zij uit een heel scala beschikbare mensen de juiste weten te pikken. Daarin zie je de meerwaarde van een goede recruiter.

Inmiddels heb ik al diverse andere mensen doorverwezen naar Eqib omdat ik vind dat de mensen van Eqib laten zien dat zij werkelijk ’the human factor’ toevoegen aan een relatie met een zzp-er. Stel je voor: je ontvangt pal vóór koningsdag een pakketje. Niets besteld dus wat is dit? Het boek van Rutger Bregman ‘De meeste mensen deugen’ omdat Eqib blij is met jou! En daarmee laten zij zien dat je voor hen waardevol bent.

Ik ben ongelooflijk blij dat Eqib mij gevonden heeft en wat mij betreft gaan ze nog veel meer mensen en organisaties vinden om dát te doen waar zij goed in zijn: de juiste man/vrouw op de juiste plek.

Marion Teesink
Marion Teesink
Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
"Eqib kent de werkgever en wéét gewoon de goede match te maken omdat zij uit een heel scala beschikbare mensen de juiste weten te pikken. Daarin zie je de meerwaarde van een goede recruiter."
Saskia S. Tegenbosch
Interim Bedrijfsjurist

Net als Livio succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact