Klantcase

Willem Heddema

International Salesmanager bij Mueller in Groenlo

Willem Heddema - Mueller

Onze opdracht

Ruim 10 jaar was ik werkzaam bij mijn werkgever. Een leuke, afwisselende job waarin ik mijn kennis, ervaring en talent lang goed kwijt heb gekund. De laatste tijd begon het toch wel een beetje te knellen en bekroop me het gevoel dat het misschien toch een goed moment zou zijn om een andere baan te gaan zoeken. Ik begon langzaam wat vaker met een schuin oog naar vacatures te kijken totdat mijn oog viel op een geweldige baan: International Salesmanager Beer Tanks bij Mueller in Groenlo.

Het resultaat

“Ik was nieuwsgierig en heb direct gebeld met Pieter-Bas van Vliet  en de volgende dag zat ik al met hem aan tafel om de mogelijkheden verder te bespreken.
Ik kon merken aan Pieter-Bas dat hij Mueller goed kent en daardoor in staat was om mij een compleet en realistisch beeld te scheppen over de functie, het bedrijf en de mensen waarmee er samen zou worden gewerkt.

Mijn enthousiasme groeide na dit gesprek en ik was dan ook blij dat we snel een vervolggesprek konden inplannen met de Managing Director van Mueller. Na dit gesprek volgden nog een aantal vervolggesprekken met de directe collega’s en uiteindelijk hebben we voor elkaar gekozen!

Op mijn eerste werkdag verraste Pieter-Bas mij door langs te komen met een lekkere slagroomtaart. Inmiddels ben ik een aantal maanden in dienst en heb het geweldig naar mijn zin!

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik met Eqib en Pieter-Bas heb kunnen samenwerken: persoonlijk, transparant, oprecht en enthousiast.”

 

 

Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
"Gedurende de gehele procedure heb ik veelvuldig contact gehad met Pieter-Bas, ik heb echt het gevoel gekregen dat we samen konden optrekken in het proces en op beslismomenten konden we goed sparren."
Willem Heddema - Mueller
Willem Heddema
International Salesmanager Beer Tanks

Net als Mueller succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact