Klantcase

Salesmanager bij Reginox

Erik Melief: ‘In gesprek zijn met de (potentiële) klant is echt mijn ding. Kijken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Kansen zien en vooral kansen creëren.’

Onze opdracht

Reginox kwam bij ons met de functie van Salesmanager Benelux. Dankzij een slim, uitgekiende wervingsstrategie hebben we veel belangstelling in de arbeidsmarkt voor deze functie kunnen opwekken. In totaal hebben we 12 kandidaten uitgenodigd die gericht op de functie hebben gesolliciteerd. Erik was één van deze kandidaten. De kunst was om iemand te vinden die zowel in staat is om het team van accountmanagers aan te sturen en te ontwikkelen alsmede de 10 grootste klanten van Reginox in Nederland kan bedienen. Uiteraard passend binnen de context van het bedrijf Reginox. Doordat we al wat langer voor en samen met Reginox werken kennen we de mensen en de cultuur goed en kunnen we daardoor ook goed inschatten wie daar past en wie niet.

Het resultaat

Erik Melief: “Ik was lange tijd werkzaam geweest aan de sales kant van de sanitair branche in verschillende functies zoals accountmanager en salesmanager. Zoekend naar een nieuwe sales job kwam ik in relatief korte tijd in contact met diverse werving en selectie bureaus. Vanaf het allereerste contact viel Eqib in positieve zin bij mij op. Snelle en duidelijke communicatie. Het eerste kennismakingsgesprek was bij Eqib in Hengelo, de personen die mij ontvingen zorgden voor een warm welkom. Ook het prachtig ingerichte pand stelt je op je gemak.

Duidelijk werd uiteengezet hoe de procedure zou verlopen en deze afspraken werden ook nagekomen. Inhoudelijk kreeg ik veel informatie en lieten ze mij goed nadenken over de functie en Reginox. Dit zorgde voor een goede voorbereiding op de drie gesprekken die nog zouden volgen.
Ook deze afspraken werden snel gemaakt en keurig bevestigd, altijd formeel maar met een persoonlijke touch.”

Speelt er bij jouw een HR vraagstuk waarbij wij je kunnen helpen? Dan kom ik graag met je in contact.
Zelf heb ik het contact als bijzonder plezierig ervaren en dan ook nog eens met, voor mij een fantastisch resultaat!
Erik Melief
Salesmanager Benelux

Net als Reginox succes behalen?

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact