Bij Eqib staan wij nooit stil, wij zijn ambitieus en groeien. Daarom zijn wij op zoek naar nieuw talent! Kom jij ons team versterken?

Over Eqib | The Human Factor

Voor onze opdrachtgevers zijn wij een Full Service HR Business Partner met vestigingen in Hengelo en Deventer. Dit betekent dat wij alles op het gebied van HR in huis hebben. Onze diensten bestaan uit RecruitmentAssessmentsTraining & Coaching en HR Consultancy.

Kwaliteit staat bij ons centraal en wij lopen graag voorop. We vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers echt krijgen wat ze nodig hebben. Daarom zijn wij continu bezig de ambities van een organisatie te matchen met de inzet en ontwikkeling van personeel, want bedrijven én medewerkers zijn voortdurend in beweging. Dit vraagt telkens opnieuw om afstemming, het onderzoeken of organisatie en werknemers nog bij elkaar passen en om te bepalen welke acties er moeten worden ondernomen op het gebied van de in-, door- en uitstroom van personeel.

Bij Eqib staan wij nooit stil, wij zijn ambitieus en groeien. Daarom zijn wij op zoek naar nieuw talent! Kom jij ons team versterken?

Marion Teesink
Marion Teesink
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.
Video afspelen

Werken bij Eqib | The Human Factor is:

  • Veel vrijheid en zelfstandigheid om je eigen werkzaamheden uit te voeren
  • Een plek voor eigen initiatieven en creativiteit
  • Een dynamische werkomgeving waar humor en plezier een belangrijke schakel vormen
  • Een organisatie met een duidelijk plan, een missie en een visie

Jij gaat nauw samenwerken met al onze Eqib medewerkers. In een open en informele omgeving word je de mogelijkheid geboden om je kwaliteiten te kunnen laten zien en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een dynamische, jonge club mensen als collega’s. Er hangt een informele sfeer, we werken hard en tegelijkertijd hebben we veel lol met elkaar.

Werken bij Eqib betekent elke dag een overheerlijke verzorgde lunch, een goede bak koffie (of thee) om je dag mee te beginnen,  super gezellige bedrijfsfeestjes en een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Nog niet overtuigd? Dit zijn nog meer voordelen van werken in ons team:

Alle vacatures bij Eqib | The Human Factor

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Blijf op de hoogte wat er in en rondom Eqib gebeurt.
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact