Wagenborg Nedlift

 • Hengelo, Overijssel
 • 400 medewerkers
 • Hijswerk, zwaar transport en montage

  Wil jij graag in een prettige, open en informele omgeving doen waar je goed in bent? Dan zit jij bij Wagenborg Nedlift goed op je plek! Wagenborg Nedlift is een toonaangevende en moderne werkgever in internationaal transport. De organisatie is specialist op het gebied van horizontaal, verticaal en speciaal transport. In combinatie met vakkundige engineering en projectmanagement bieden ze een compleet pakket aan diensten voor hijswerk, zwaar transport en montage. De organisatie is in geheel Europa en daarbuiten actief.

  Het doel van de organisatie? Het beste, slimste en veiligste transport verzorgen. Over wegen, water en als het nodig is in de lucht. En daar hebben ze het enthousiasme en deskundigheid van jou voor nodig!  Joost Olde Weghuis

  Heb je een vraag over de organisatie of over
  een van de vacatures bij Wagenborg Nedlift?
  Ik kan je er alles over vertellen en kom
  graag met je in contact! 

  Neem contact op

  Hoe is het om te werken bij Wagenborg Nedlift?

  Wagenborg Nedlift is een organisatie die er graag voor zorgt dat je elke dag met plezier naar je werk gaat en dat je in een prettige, open sfeer datgene kunt doen waar je goed in bent, in welke functie dan ook.

  Het is een groeiende organisatie waar van alles gebeurt en waar je samenwerkt met deskundige collega’s. Ook is het een organisatie waar je je verder kunt ontwikkelen, welke functie je ook hebt. Ben jij iemand die denkt in oplossingen en passie heeft voor zijn vak? En lijkt een uitdaging voor jou nooit onmogelijk? Dan pas jij met deze eigenschappen goed in het team!

  Werken bij Wagenborg Nedlift betekent: 

  • Iedere dag met plezier naar je werk gaan
  • Werken in een groeiende organisatie waar van alles gebeurt
  • Collega’s die graag het onmogelijke mogelijk maken
  • In een prettige, open sfeer datgene doen waar je goed in bent
   

  Barry Schotman

  Kraanmachinist & Leermeester

  Ik vind het prachtig om mijn opgebouwde kennis te kunnen delen met anderen. Zo komen we samen op een nog hoger niveau.’ 

  Victor Wierda

  Voorman Modulaire Trailer Operator

  Met elkaar de klus voor elkaar maken, dat is het leukst! De praktijk is soms anders dan vooraf bedacht op de tekentafel, ik vind het leuk om vindingrijk te zijn en de praktische uitdagingen op te lossen zodat het werk veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.

  Michel de Jong

  Senior Projectleider 

  Meedenken met mijn klanten en hen voorzien van unieke transportoplossingen, dat is het leukste onderdeel van mijn functie!


  Actuele vacatures

  Is er op dit moment geen vacature? Stuur dan een open sollicitatie in.
  Wij worden graag verrast door jouw talent!

  Open solliciteren