Wagenborg Nedlift zorgt ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk gaat en dat je in een prettige, open sfeer datgene kunt doen waar je goed in bent, in welke functie dan ook.

Over Wagenborg Nedlift

Wil jij graag in een prettige, open en informele omgeving doen waar je goed in bent? Dan zit jij bij Wagenborg Nedlift goed op je plek! Wagenborg Nedlift is een toonaangevende en moderne werkgever in internationaal transport. De organisatie is specialist op het gebied van horizontaal, verticaal en speciaal transport. In combinatie met vakkundige engineering en projectmanagement bieden ze een compleet pakket aan diensten voor hijswerk, zwaar transport en montage. De organisatie is in geheel Europa en daarbuiten actief.

Het doel van de organisatie? Het beste, slimste en veiligste transport verzorgen. Over wegen, water en als het nodig is in de lucht. En daar hebben ze jouw enthousiasme en deskundigheid voor nodig!

Joost Olde Weghuis
Joost Olde Weghuis
Heb je een vraag over de organisatie of over één van de vacatures? Ik kan je er alles over vertellen en kom graag met je in contact.
Video afspelen

Werken bij Wagenborg Nedlift is:

  • Iedere dag met plezier naar je werk gaan
  • Werken in een groeiende organisatie waar van alles gebeurt
  • Collega’s die graag het onmogelijke mogelijk maken
  • In een prettige, open sfeer datgene doen waar je goed in bent

Wagenborg Nedlift is een organisatie die er graag voor zorgt dat je elke dag met plezier naar je werk gaat en dat je in een prettige, open sfeer datgene kunt doen waar je goed in bent, in welke functie dan ook.
Het is een groeiende organisatie waar van alles gebeurt en waar je samenwerkt met deskundige collega’s. Ook is het een organisatie waar je je verder kunt ontwikkelen, welke functie je ook hebt. Ben jij iemand die denkt in oplossingen en heb jij passie voor je vak? En lijkt een uitdaging voor jou nooit onmogelijk? Dan pas jij met deze eigenschappen goed in het team!

Met elkaar de klus voor elkaar maken, dat is het leukst! De praktijk is soms anders dan vooraf bedacht op de tekentafel, ik vind het leuk om vindingrijk te zijn en de praktische uitdagingen op te lossen zodat het werk veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.
Victor Wierda
Meedenken met mijn klanten en hen voorzien van unieke transportoplossingen, dat is het leukste onderdeel van mijn functie!
Michiel de Jong
Ik vind het prachtig om mijn opgebouwde kennis te kunnen delen met anderen. Zo komen we samen op een nog hoger niveau.’
Barry Schotman

Alle vacatures bij Wagenborg Nedlift

Staat er op dit moment geen vacature open of zit jouw vacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie in. Wij worden graag verrast door jouw talent!

Blijf op de hoogte wat in en rondom Eqib gebeurd
 *

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Deventer

Keulenstraat 21
7418 ET Deventer

Routebeschrijving
074 349 40 74

Hengelo

Hazenweg 60
7556 BM Hengelo

Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact