Wagenborg Nedlift

 • Hengelo, Overijssel
 • 400 medewerkers
 • Hijswerk, zwaar transport en montage

  Wil jij graag in een prettige, open en informele omgeving doen waar je goed in bent? Dan zit jij bij Wagenborg Nedlift goed op je plek! Wagenborg Nedlift is een toonaangevende en moderne werkgever in internationaal transport. De organisatie is specialist op het gebied van horizontaal, verticaal en speciaal transport. In combinatie met vakkundige engineering en projectmanagement bieden ze een compleet pakket aan diensten voor hijswerk, zwaar transport en montage. De organisatie is in geheel Europa en daarbuiten actief.

  Het doel van de organisatie? Het beste, slimste en veiligste transport verzorgen. Over wegen, water en als het nodig is in de lucht. En daar hebben ze het enthousiasme en deskundigheid van jou voor nodig!  Joost Olde Weghuis

  Heb je een vraag over de organisatie of over
  een van de vacatures bij Wagenborg Nedlift?
  Ik kan je er alles over vertellen en kom
  graag met je in contact!

  Neem contact op

  Hoe is het om te werken bij Wagenborg Nedlift?

  Wagenborg Nedlift is een organisatie die er graag voor zorgt dat je elke dag met plezier naar je werk gaat en dat je in een prettige, open sfeer datgene kunt doen waar je goed in bent, in welke functie dan ook.

  Het is een groeiende organisatie waar van alles gebeurt en waar je samenwerkt met deskundige collega’s. Ook is het een organisatie waar je je verder kunt ontwikkelen, welke functie je ook hebt. Ben jij iemand die denkt in oplossingen en passie heeft voor zijn vak? En lijkt een uitdaging voor jou nooit onmogelijk? Dan pas jij met deze eigenschappen goed in het team!

  Werken bij Wagenborg Nedlift betekent: 

  • Iedere dag met plezier naar je werk gaan
  • Werken in een groeiende organisatie waar van alles gebeurt
  • Collega’s die graag het onmogelijke mogelijk maken
  • In een prettige, open sfeer datgene doen waar je goed in bent
   

  Peter van der Wielen

  Project Manager

  “Wagenborg Nedlift is nog steeds een familiebedrijf, zelfs na de groei die we hebben meegemaakt. Er is veel betrokkenheid binnen het bedrijf. De organisatie is niet gericht op de aandeelhouders, maar op de klant en de mens binnen de organisatie.”

  Simone ten Doesschate

  HR Adviseur

  “Toen ik bij Wagenborg kwam was ik verbaasd over hoe sociaal en menselijk het er hier aan toe gaat. Het kenmerkende van de organisatie is dat je nieuwe dingen mag doen. Je krijgt het vertrouwen en je mag je ontwikkelen.”

  Maarten ten Wolde

  Senior Operations Manager

  “Wagenborg vraagt flexibiliteit van je en dat maakt het werk leuk. Ik ben namelijk niet een persoon die elke dag hetzelfde wil doen. Het bedrijf is zo ingericht dat je je kunt ontwikkelen binnen je functie en daarbuiten. Je mag je eigen ontwikkeling vormgeven.”

  Actuele vacatures

  Is er op dit moment geen vacature? Stuur dan een open sollicitatie in.
  Wij worden graag verrast door jouw talent!

  Open solliciteren