Gemoedelijk met humor; Werken bij Dasko ICT.

De eerste werkdag

Mijn eerste werkdag was zeer prettig! Ik ben die dag al meteen met Ferdy, mijn leidinggevende, op pad gegaan om kennis te maken met de collega’s en vestigingen in Zwolle en Apeldoorn. Door deze “investering” had ik al direct het gevoel dat ik deel uitmaakte van het team. Daarnaast werd ik door alle collega’s hartelijk verwelkomt binnen het Dasko team. Dat maakt ook wel dat mijn eerste indruk van het werken bij Dasko zeer positief is. De mensen op de afdeling vormen een hecht team waarbij goed overleg en een informele sfeer de boventoon voeren. Iedereen is heel aardig en voor het inwerktraject wordt rustig de tijd genomen. Tevens kan je bij iedereen terecht met vragen.

Gemoedelijk, leerzaam en uitdagend

De bedrijfscultuur zou ik omschrijven als informeel met een aanpakken mentaliteit. Een hechte organisatie waarbij collega’s in alle lagen van de organisatie interesse tonen in elkaar en een prettige sfeer creëren. De mooiste momenten tot nu toe waren het oprechte hartelijke welkom binnen Dasko, de leuke omgang met collega’s en het mee rij moment met een vrachtwagenchauffeur!

Gemoedelijk en ontspannen met een goede dosis humor!

Dennis Beuger

Dennis, dat klinkt goed! Hoe zie jij je toekomst bij Dasko?
Dasko is een snelgroeiende onderneming en mijn intentie is om met hen mee te groeien. Kijkend naar lopende en huidige projecten verwacht ik nog vele jaren met plezier het Dasko ICT team te kunnen ondersteunen.

Veel plezier en succes bij Dasko!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen verwante artikelen

  Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

  Wil jij meer weten?

  Neem contact met ons op.

  Hengelo
  Hazenweg 60
  7556 BM Hengelo
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Deventer
  Keulenstraat 21
  7418 ET Deventer
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Zwolle
  Grote Voort 207
  8041 BK Zwolle
  Routebeschrijving
  074 349 40 74

  Contact