Verandermanagement

Transities en veranderingen kunnen zeer ingrijpend zijn in een organisatie. Verandermanagement van Eqib biedt hierin de uitkomst!

Veranderingen kunnen een organisatie verder brengen maar om veranderingen succesvol te laten verlopen vraagt dit ook veel van de organisatie en de werknemers. 

Hoe bereid je veranderingen goed voor om deze succesvol te implementeren in de organisatie? Hoe zorg je voor de gewenste gedragsverandering en hoe begeleid je de werknemers in dit proces?
 

Maatwerk verandermanagement

Organisatieadvies over verandermanagement is altijd een maatwerk traject dat vraagt om een intensieve goede relatie tussen de consultant en het bedrijf en de medewerkers. Elk bedrijf is uniek, dus is elk traject ook uniek! The Human Factor denkt met jou mee!
CM209544-Edit

Kernvragen over verandermanagement

Verandermanagement of veranderingsmanagement helpt organisaties bij het veranderen van de organisatiestructuur. Hoe bereid je de organisatorische processen en beleidsprocessen hierop voor? Hoe neem je het personeel in de veranderingen mee?
Change management is de Engelse term voor verandermanagement.
Een onderdeel van verandermanagement of changemanagement kunnen interventies zijn. Dit zijn geplande acties om de effectiviteit van de organisatie te vergroten.
CM209520-Edit

Overige onderdelen Organisatieontwikkeling

Trots op onze opdrachtgevers

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

Heb jij een vraag over Organisatieontwikkeling?

Michiel vertelt je graag meer

Vrijblijvend kennis maken

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze HR & Organisatieontwikkelings oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact