Organisatiestructuur

Als organisatie weet je waar je naar toe wilt. Maar is de organisatie ook ingericht op waar je naar toe wilt? Eqib helpt met de ideale organisatiestructuur voor jouw bedrijf of onderneming.

Is de strategische planning op orde? Maar heb je dan ook het juiste organisatiemodel, de juiste organisatiestructuur daarvoor ingericht?

Organisaties kunnen op veel verschillende manieren worden ingericht. Maar hoe weet je nou welke manier geschikt is voor jouw organisatie? Veel organisaties zijn door de jaren van nature gegroeid naar de structuur die er nu is. Maar is dat ook de structuur die in de toekomst voor succes gaat zorgen? 

Organisatiestructuur maatwerk

Organisatieadvies over organisatiestructuur en organisatie inrichting is altijd een maatwerk traject dat vraagt om een intensieve goede relatie tussen de consultant en het bedrijf en de medewerkers. Elk bedrijf is uniek, dus is elk traject ook uniek! The Human Factor denkt met jou mee!

CM209748-Edit

Kernvragen over organisatiestructuur

Jarenlang is je organisatie succesvol geweest met en wellicht zelfs door de huidige organisatiestructuur. Daarom is het goed om als een bedrijf groeit om te kijken of de huidige structuur nog steeds ruimte biedt voor de groei. Passen de huidige processen nog bij een hogere workload en werken we ook op grotere schaal nog steeds zo effectief mogelijk?
Om de juiste organisatiestructuur te kiezen is het belangrijk om te kijken naar hoe de organisatie wil werken. Is bijvoorbeeld flexibiliteit en snel kunnen inspelen belangrijk? Dan kan bijvoorbeeld een informelere structuur zorgen voor kortere lijntjes en veel flexibiliteit. Dit is voor elke organisatie anders en daarom kijkt de organisatieadviseur ook heel goed naar jouw situatie. Elke organisatie en situatie is immers anders!
Dat is niet 1,2,3 te zeggen. Elke organisatie is anders en heeft andere gewenste eigenschappen, het creeeren van de juiste organisatiestructuur is dus ook maatwerk voor elke organisatie. Wij denken graag met je mee om samen te komen tot de beste organisatiestructuur voor jouw organisatie!
CM209483-Edit

Overige onderdelen Organisatieontwikkeling

Trots op onze opdrachtgevers

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

Heb jij een vraag over Organisatieontwikkeling?

Michiel vertelt je graag meer

Vrijblijvend kennis maken

Vrijblijvend kennis maken

Leuk dat je meer wil weten over de mogelijkheden van onze HR & Organisatieontwikkelings oplossingen. Vul hieronder je naam, bedrijf en email adres in en wij nemen binnen een werkdag (vrijblijvend) contact met je op!

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact