Identificeren, versterken en ontwikkelen van potentieel in mensen en organisaties

6 september 2018
Wist u dat bij Eqib standaard een testinstrument wordt ingezet in onze werving & selectieprocedures? De Talent Motivatie Analyse (TMA) geeft voor uitvoerende functies een duidelijk beeld of voorkeursgedrag van een kandidaat overeenkomt met de gewenste competenties voor de functie. Dit geeft extra zekerheid voor de opdrachtgever over de juiste match én geeft een goede voorspelling voor werksucces en –plezier voor de kandidaat. Ook geeft de TMA houvast voor coaching en ontwikkeling van een kandidaat.

HR Business Partner

De meeste mensen kennen Eqib als dé partner in recruitment. Eqib is echter nog veel meer, zij is HR business partner in de brede zin van het woord. Wij bieden HR interim- en advieswerk, van operationeel tot strategisch vlak en we zijn stevig aan de weg aan het timmeren op het vlak van learning & development. Daarnaast biedt Eqib al jaren advisering en ondersteuning op het vlak van assessment en andere (test)instrumenten, voor zowel selectie als ontwikkeling en coaching van individuen én teams. Wij werken daarbij uitsluitend met gevalideerde instrumenten en met gecertificeerde professionals. Als HR Business Partner gaan we immers voor kwaliteit in onze dienstverlening. We geloven daarbij sterk in het kijken naar onderliggend gedrag en natuurlijke behoeftes om het beste uit mensen te halen.

Voor selectie van management- en hogere functies biedt Eqib het full assessment aan. Hiermee kan zeer nauwkeurig een advies op maat gegeven worden ten aanzien van geschiktheid van de kandidaat voor een vacature, groeipotentieel en coaching. Door zowel cognitieve testen, persoonlijkheids- en drijfverentesten én een op maat gemaakte simulatie aan te bieden, wordt een totaalbeeld gegeven van de kandidaat op detailniveau. Het full assessment wordt altijd begeleid door onze NIP-psycholoog Marijke Schuit.

Krijg inzicht in groeipotentieel!

De TMA en het full assessment, maar ook andere instrumenten die we bij Eqib gebruiken, zijn ook erg geschikt als ontwikkelinstrument voor individuen en teams. Ze geven inzicht in het groeipotentieel van mensen en teams, geven houvast voor coaching en bieden inzicht voor zowel leidinggevende als medewerker zelf. Niet voor niks ervaren medewerkers na voltooiing van een assessment traject de ervaring als een cadeautje voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Andere instrumenten die we inzetten naast de TMA en het full assessment zijn bijvoorbeeld online trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, testen ten behoeve van teamwork en werkbelevingsonderzoeken.
Natuurlijk zetten we al deze instrumenten ook in voor onze eigen professionele (team)ontwikkeling binnen Eqib! Lees volgende week in de blog van mijn collega Rhiana over de ervaringen van ons team IT recruitment met de TMA teammodule, die voor veel inzicht in het team en teamgedrag heeft gezorgd.

Wil jij meer weten over de voordelen van inzet van assessments en instrumenten binnen jouw organisatie? Wij komen je er graag meer over vertellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Al bijna 20 jaar jouw HR Business Partner

Wil jij meer weten?

Neem contact met ons op.

Hengelo
Hazenweg 60
7556 BM Hengelo
Routebeschrijving
074 349 40 74

Deventer
Keulenstraat 21
7418 ET Deventer
Routebeschrijving
074 349 40 74

Zwolle
Grote Voort 207
8041 BK Zwolle
Routebeschrijving
074 349 40 74

Contact